Nyheder

Her finder du de nyeste historier om, hvad der rører sig i PEFC - både i Danmark og internationalt. 

Nyheder

Det kan du lave i de danske skove i efteråret

Skovbrug

Efteråret er så småt på vej. Træerne mister blade, det bliver koldere og mørkere, men det betyder ikke at der færre ting at tage sig til udendørs. Foruden de flotte farver byder de danske skove nemlig på et væld af spændende aktiviteter i efterårsmånederne. Vi guider dig derfor til 3 hyggelige skovaktiviteter i efteråret.

2. oktober 2023

Interessante fakta om certificeret træ

PEFC Danmark

Du kender måske allerede til PEFC arbejde, men vidste du, at du selv kan købe PEFC-certificeret træ? At certificeret træ også kan bruges i modeindustrien og til byggerier? Vi har samlet liste over, hvordan certificeret træ bruges når det hentes ud fra skovene.

1. september 2023

En mand af skoven går på pension

PEFC Danmark

Efter mange års tro tjeneste som skovrider, direktør i Salten Langsø Skovadministration og tidligere PEFC-formand går Niels Peter Dalsgaard Jensen på pension. Nu skal han bruge mere tid i sin private skov, med sine børnebørn og som frivillig hos spejderne, men først ser han ser tilbage på et langt arbejdsliv i skovens tjeneste.

22. august 2023

PEFC tager på klimafolkemøde

PEFC Danmark

Klimafolkemødet er klimakampens største samlingspunkt- og inspirationskilde til at gøre mere for klimaet på vores fælles klode. Det tager PEFC Danmark selvfølgelig del i.

4. maj 2023

20 år som spydspids for certificering af skoven

PEFC Danmark

Salten Langsø Skovadministration kan i år fejre 20-års jubilæum som medlem og gruppeordning i PEFC Danmark. I den forbindelse har vi taget en snak med direktør Bjarke Brandt Helms om fortid, nutid og hvordan han ser på certificeringens rolle i fremtiden.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse