Nyheder

Her finder du de nyeste historier om, hvad der rører sig i PEFC - både i Danmark og internationalt. 

Nyheder

21. januar 2022

Skov - Natur - Landskab ApS tilbyder PEFC-gruppecertificering til både store og små

Skovbrug

Skov - Natur - Landskab ApS ApS har oprettet en ny gruppe for PEFC-gruppecertificering. Med en praksisnær tilgang vil rådgivningsfirmaet stræbe efter at gøre certificering muligt for alle skovejere; uanset skovens størrelse og ejerens erfaring.

11. januar 2022

Dansk Skovcertificering ApS. Et nyt selskab for PEFC-gruppecertificering af danske skove.

Nyheder Alle

Det nye selskab Dansk Skovcertificering ApS tilbyder PEFC-gruppecertificeringer til danske skovejere. Det vil give flere mindre skovejere mulighed for at dokumentere deres bæredygtige skovdrift.

5. januar 2022

PEFC Danmark byder DLH velkommen i foreningen

PEFC Danmark

PEFC Danmark er glade for at kunne byde DLH velkommen i foreningen. DLH fortæller, at de især sætter pris på foreningens netværk af ligesindede fra alle led i træets værdikæde.

20. december 2021

Frøslev Træ om stor ordre på PEFC-certificeret ThermoWood: Certificeret træ er fremtidens byggemateriale

Virksomheder

Frøslev Træ har netop aftalt at levere 50.000 meter PEFC-certificeret ThermoWood til Region Hovedstadens nye supersygehus. Ordren peger ind i en større tendens i byggebranchen, hvor flere og flere vælger at bygge med træ for at nedbringe CO2-aftrykket. Frøslev Træ beskriver hertil certificering som et must.

1. december 2021

PEFC Danmarks nye standarder

PEFC Danmark

PEFC Danmark præsentere nye standarder, som PEFC Danmarks bestyrelse godkendte den 1 december 2021. Nu venter den endelig internationale godkendelse

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse