Nyheder Alle

Nyheder

21. februar 2020

Nye internationale krav til sporbarhed, logobrug og auditortræning er vedtaget og træder i kraft

PEFC International

Hele tre nye standarder er vedtaget af PEFC International’s Generalforsamling. Standarderne er et led i styrkelsen af PEFCs bæredygtighedsstandard og skal være med til at sikre en bedre beskytte af klodens skove.

20. februar 2020

HURRA! – snart er 300.000 hektar skov i Danmark PEFC certificeret

PEFC Danmark

Snart runder vi et flot hjørne i PEFC Danmark! 300.000 hektar skov er snart PEFC certificeret og det gør PEFC til den suverænt største skovcertificeringsordning i Danmark.

Spotlight

17. januar 2020

Lad træ slå rod i byggeindustrien

PEFC Danmark

Læs mere om Jakobsen Huse ApS og Dennis Thaagaards projekt, Villa Grenaa. Hos PEFC Danmark håber vi at dette projekt bliver et pejlemærke og markerer starten på en ny tid i dansk byggeindustri, hvor dokumenteret bæredygtigt træ bliver en selvfølgelighed i byggebranchen og i familiers hverdag.

15. januar 2020

Ny guide: PEFC Sporbarhedscertificering

Virksomheder

I samarbejde med de øvrige nordiske PEFC-afdelinger har vi udarbejdet en ny guide, som indeholder alt, hvad I behøver at vide om PEFC Sporbarhedscertificering (Chain of Custody).

29. december 2019

Best Use of Certified Timber 2019 - vinderen er fundet!

PEFC International

Vinderen er nu fundet. Den 6. december annoncerede en jury udvalgt af World Architecture Festival (WAF) vinderen af prisen "Best Use of Certified Timber", som er uddelt med støtte fra PEFC.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse