Nyheder

Her finder du de nyeste historier om, hvad der rører sig i PEFC - både i Danmark og internationalt. 

Nyheder

Det kan du lave i de danske skove i efteråret

Skovbrug

Efteråret er så småt på vej. Træerne mister blade, det bliver koldere og mørkere, men det betyder ikke at der færre ting at tage sig til udendørs. Foruden de flotte farver byder de danske skove nemlig på et væld af spændende aktiviteter i efterårsmånederne. Vi guider dig derfor til 3 hyggelige skovaktiviteter i efteråret.

Hvad betyder det, at dine produkter er PEFC-certificeret?

PEFC Danmark

Certificeringer er aldrig en dårlig ting, men det kan være svært at navigere i, hvad der betyder hvad. Vi kan ikke give dig svar på det hele, men vi kan hjælpe dig med at forstå, hvad en PEFC-certificering betyder for de produkter, du køber med vores logo.

Certificering er blevet forventeligt hos træaftagere

PEFC Danmark

PEFC-certificering er frivilligt, men alligevel kan nogle skovejere føle sig forpligtet til at få en certificering. Et stigende fokus hos opkøbere af træet kræver nemlig en certificering. En af dem som føler denne forpligtelse, er Peter Maarup, direktør og skovforvalter for A/S Klausie Plantage.

De smukkeste skove ifølge PEFC’s Instagram-følgere

PEFC Danmark

I PEFC Danmark er vi glade for skove. Vi har derfor bedt vores Instagram-følgere sende billeder af deres yndlingsskov. Her har vi blandt Pamhule Skov, Tørning Skov, den lille Bøgebjergstop og Hamborgskoven.

PEFC-webinar: På vej mod EUDR-tilpasning

PEFC International

Vores PEFC-eksperter giver dig et kig bag kulisserne på fremskridtene for vores arbejdsgrupper og task forces, som arbejder utrætteligt for at sikre, at vi har praktiske løsninger klar, så du kan implementere EUDR med succes.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse