PEFC Danmarks arbejde

Her kan du følge med i det arbejde vi laver i PEFC Danmark. Du kan bl.a. læse om virksomheder, som opnår medlemskabe eller bliver sporbarhedscertificeret, eller om skovejere, som vælger at dokumentere deres bæredygtige drift af skoven. 

Projekter

Projekter

PEFC Danmark har gang i flere projekter, som kræver et særligt fokus, da det omhandler områder, som er vigtige for PEFC. Du kan læse mere om PEFC Danmarks projekter her. 

Læs mere

Historier

Historier

Flere og flere virksomheder og skove bliver certificeret i Danmark, og her kan du læse om nogle af de virksomheder eller skovejere, der er certificeret efter PEFC's standarder. 

Læs mere

PEFC Danmark

PEFC Danmark er en medlemsstyret, selvejende og uafhængig juridisk forening, der ejer samt står for udvikling, administration og vedligeholdelse af det danske PEFC-certificeringssystem for bæredygtig skovdrift. 

Læs mere om PEFC Danmark her

Seneste nyt

4. januar 2023

PEFC Danmarks perspektiv på certificeret, canadisk cedertræ

PEFC Danmark

Kommentar til nyhedshistorie om canadisk PEFC-certificeret cedertræ i et skolebyggeri.

7. december 2022

Gode muligheder for friluftsliv i de PEFC-certificerede skove

PEFC Danmark

Det gode friluftsliv nu en eksplicit del af, hvad det vil sige at være en PEFC-certificeret skov, og der skal derfor sikres gode muligheder for friluftsliv og naturoplevelser i skoven.

30. november 2022

Mere biodiversitet i de PEFC-certificerede skove

PEFC Danmark

Den nye PEFC-standard vil løfte skovenes biodiversitet, og det ser, skovbrugschef hos HedeDanmark, Michael Glud som en glædelig nyhed for flora og fauna i fremtidens skove.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse