PEFC Danmarks arbejde

Her kan du følge med i det arbejde vi laver i PEFC Danmark. Du kan bl.a. læse om virksomheder, som opnår medlemskabe eller bliver sporbarhedscertificeret, eller om skovejere, som vælger at dokumentere deres bæredygtige drift af skoven. 

Projekter

Projekter

PEFC Danmark har gang i flere projekter, som kræver et særligt fokus, da det omhandler områder, som er vigtige for PEFC. Du kan læse mere om PEFC Danmarks projekter her. 

Læs mere

Historier

Historier

Flere og flere virksomheder og skove bliver certificeret i Danmark, og her kan du læse om nogle af de virksomheder eller skovejere, der er certificeret efter PEFC's standarder. 

Læs mere

PEFC Danmark

PEFC Danmark er en medlemsstyret, selvejende og uafhængig juridisk forening, der ejer samt står for udvikling, administration og vedligeholdelse af det danske PEFC-certificeringssystem for bæredygtig skovdrift. 

Læs mere om PEFC Danmark her

Seneste nyt

4. maj 2023

20 år som spydspids for certificering af skoven

PEFC Danmark

Salten Langsø Skovadministration kan i år fejre 20-års jubilæum som medlem og gruppeordning i PEFC Danmark. I den forbindelse har vi taget en snak med direktør Bjarke Brandt Helms om fortid, nutid og hvordan han ser på certificeringens rolle i fremtiden.

18. april 2023

Lilleheden tager bæredygtighed alvorligt

PEFC Danmark

I mere end ti år har Lilleheden udelukkende brugt certificeret træ til deres limtræsproduktion. Sammen med genanvendelse af restprodukter, klimaregnskab og en nyudviklet EPD er det alt sammen en del af virksomhedens ambitioner om at bidrage aktivt til et grønnere byggeri.

3. april 2023

PEFC inviterer til Generalforsamling 2023

PEFC Danmark

Vi har den store fornøjelse at invitere jer til vores årlige generalforsamling, som afholdes på Holstenshuus Gods, Slotsalleen 6, 5600 Faaborg, den 27. april 2023 kl. 13:30-16.00. Se programmet her.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse