Certificeringsvirksomheder

En certificeringsvirksomhed er en uafhængig tredjepart, som har underskrevet et kontrakt med PEFC om at må udføre kontrol og udstede certifikater til virksomheder. 

En certificeringsvirksomhed er en uafhængig tredjepart, som har underskrevet et kontrakt med PEFC om at må udføre kontrol og udstede certifikater til virksomheder. Virksomheder der ønsker en individuel certificering, certificeres af et certificeringsfirma, der er godkendt (akkrediteret) til dette.

Virksomheder der ønsker at blive certificeret til at administrere multisitecertificering, skal ligeledes certificeres hertil af et af de godkendte certificeringsfirmaer.

Certificeringsvirksomhederne er underlagt en kontrol ved et akkrediteret organ. PEFC Danmark sikrer, at alle certificeringsvirksomheder har en akkreditering, samt er ansvarlige for at de overholde kravene i deres kontrakt med PEFC Danmark. Din virksomhed og kunder har dermed en garanti for at jeres investering i et PEFC-certifikat er baseret på en uafhængig tredjepart kontrol.

Certificeringsvirksomheder akkrediteret i Danmark

Certificeringsvirksomheder akkrediteret i Danmark

 Din virksomhed og kunder har en garanti for at jeres investering i et PEFC-certifikat er baseret på en uafhængig tredjepart kontrol. Se de firmaer er akkrediteret og PEFC notificeret til at udføre PEFC sporbarhedscertificering i Danmark.

Læs mere

PEFC sporbarhedstræning

PEFC sporbarhedstræning

Træningen er med til at sikre at dem, som er involveret i certificeringsprocessen, er opdateret med eventuelle ændringer, forventninger og de nyeste PEFC standarder. Yderligere giver det os muligheden for at uddele erfaringer og få feedback til fremtidens udvikling af PEFC systemet.

Læs mere

Certificering tilpasset reviderede standarder

Certificering tilpasset reviderede standarder

I februar 2020 publicerede PEFC tre nyligt reviderede internationale standarder. Certificeringsvirksomheder skal sikre at deres praksis er i overensstemmelse med de nyligt reviderede standarder.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse