Vores medlemmer

PEFC Danmark har mange aktive medlemmer - organisationer, virksomheder og andre interessenter med interesser knyttet til driften af de danske skove, kan blive ordinære medlemmer af PEFC Danmark - I kan blive det næste!

Vores medlemmer

Organisationer, virksomheder og andre interessenter med interesser knyttet til driften af de danske skove kan blive ordinær medlem af PEFC Danmark. Offentlige myndigheder kan ikke optages som medlemmer, men kan få observatørstatus.

PEFC Danmarks ordinære medlemmer: (gruppeinddeling)*

Bygma logo

Bygma er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier.
(2)

Dansk Skoventreprenør Forening blev stiftet for at samle alle seriøse skoventreprenører i én organisation. De er med til at sikre at skoventreprenørerne har fælles stemme og derved have en større rolle i dansk skovbrug. (1)

Dansk Skovforening er skovbrugets brancheorganisation. De arbejder for at giver skovejere mulighed for at drive skovbrug på forretningsmæssige vilkår og at udvikle natur- og miljøværdier til gavn for både ejerne og samfundet. (1)
Dansk Træforening logo PEFC

Dansk Træforening er en brancheorganisation for træhandlere, som samler danske såvel udenlandske virsomheder der importerer træ til Danmark. Dansk Træforening håber at kunne fremme handlen med træ fra bæredygtigt forvaltede skove. (2)
Danske Byggecentre logo PEFC

Danske Byggecentre er en brancheforening, som samler landets mest betydende byggecentre og byggemarkeder, og DB er derfor repræsentant for branchen. (2)

DLH A/S er og bliver en af de største, ældste og mest erfarne leverandører af pladeprodukter i Norden. I DLH A/S leverer vi ikke bare varen, men også tryghed. 

Frøslev Træ A/S hjælper deres kunder med at skabe innovative løsninger. Og de er videnspartner til byggeprojekter og rådgiver om det bedste valg af træ til byggeriet.

Einer Risør Finérhandel A/S er specialiseret i finér til møbel-, dør-, og køkkenfabrikken og har været på markedet siden 1959. Einer Risør Finérhandel A/S er kendt for for at holde traditionerne i hævd og for det gode personale. (2)

FUT - Foreningen for Trælast- og Byggemarkedsfolk
FUT er en aktiv brancheforening med mere end 65 års historie. FUT’s medlemmer er elever, funktionærer og selvstændige beskæftiget indenfor trælast, bygge­markeder og bran­chens leverandører. (3)

Global Timber er en solid international virksomhed med mere end 40 års erfaring. Hovedkvarteret i Aarhus, Danmark, rummer Nordeuropas største hårdttræslager med eksklusive træsorter i højeste kvalitet, indkøbt på 6 kontinenter. (2)

GRAKOM er et samlingspunkt for virksomheder, der arbejder med kommunikationsløsninger. Det er organisationens formål at styrke udviklingsmulighederne og rammebetingelserne for medlemmerne.(2)

Rådet for bæredygtigt byggeri har næsten 600 medlemsvirksomheder, der dækker et bredt felt af byggeriet: Bygherrer, ingeniører og arkitekter, entreprenører og materialeproducenter. I Danmark administrer Rådet for bæredygtigt byggeri bæredygtighedscertificering efter DGNB. (3)
Logo fra HedeDanmark PEFC

HedeDanmark A/S er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område. De er Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. (1)

Hedeselskabet skaber grøn innovation og udvikler løsninger til klimatilpasning og naturpleje. De formidler viden mellem praktikere og eksperter for at sikre en langsigtet udvikling, benyttelse og beskyttelse af naturen. (1)

Johannes Fog tilbyder dig kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Fog hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer. (2)

Junckers Industrier A/S er Europas førende producent af massive trægulve til sport, bolig og erhverv. Junckers’ massive trægulve er baseret på danske traditioner om håndværk og design. Det sikrer unikke og holdbare kvalitetsgulve. (2)

Keflico er specialister i kvalitets hårdttræ, modificeret træ, krydsfiner, træfiberplader og mange andre inspirerende, træbaserede produkter. Keflico ønsker at promovere en ansvarlig og bæredygtig brug af træ.   
Kronospan logo

Novopan Træindustri A/S producerer spånplader på miljøets betingelser - uden at gå på kompromis med konkurrenceevnen. Hos dem hænger bæredygtighed, teknologi og økonomi sammen, hvilket er muligt ved moderne løsninger. (2)


Pro Silva Danmark er den danske afdeling af Pro Silva, en europæisk sammenslutning af skovdyrkere, som går ind for skovdyrkning baseret på naturlige processer. Pro Silva Danmark arrangerer faglige ekskursioner i ind- og udland, hvor der er lejlighed til at diskutere og få erfaringer med naturnær skovdrift.
Logo Saltenlangsø Skovadministration

Salten Langsø Skovadministration A/S (SLS A/S) er et driftfællesskab ejet af 66 skovejere. Deres formål er at sikre medlemmerne en robust og god skovforvaltning med udgangspunkt i ejendommens målsætning. (1)

Skovdyrkerne er Danmarks største medlemsejede virksomhed indenfor skov og landskab. De er et tilbud til alle, der ønsker hjælp til arbejdet med skov, juletræer samt vildt og natur. (1)

Dansk Skovcertificering ApS  tilbyder private og offentlige skovejere et frit og uafhængigt tilbud inden for PEFC-skovcertificering. (1)


STARK logo PEFC

STARK er et byggemarked der henvender sig til professionelle kunder inden for byggebranchen og har særligt fokus på små og mellemstore håndværksvirksomheder - private kunder selvfølgelig også er velkomne i STARK. (2)


Södra Wood A/S er et firma med mange års erfaring indenfor handel med trælast. De er en seriøs og konkurrencedygtig leverandør af savet og høvlet trævarer fra førende skandinaviske savværker.Træ- og Møbelindustrien (TMI) er en arbejdsgiver- og brancheforening for 300 virksomheder i træ- og møbelbranchen. De forfiner træ og forener det med andre materialer for at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark. (2)
Verdo er en energikoncern, der udvikler grønne energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland, og de er blandt Europas førende leverandører af bæredygtig, certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker.

XL-BYG er med 105+ forretninger, der har en samlet omsætning på ca. 8,5 mia. kr. én af Danmarks største og mest markante byggevarekæder. XL-BYG driver samtidig en velassorteret webshop med byggematerialer og artikler til hus og have.(2)
Skovkortet.dk er et digitalt og intuitivt skovkort, der giver indsigt og overblik uanset om det er ens egen eller andres skove, man forvalter. Vores hovedfokus er at sikre en effektiv og gnidningsfri drift. Vi har alle typer kunder, helt fra den mindste skovejer til de største godser og kommuner.

Følgende offentlige institutioner er observatører i PEFC Danmark:

Naturstyrelsen (Miljøministeriet) 
Skov- og Landskab (Københavns Universitet)


Bliv medlem

Støt PEFC Danmark med et medlemskab.

Læs mere om at være medlem her, eller kontakt PEFC Danmark for mere information om medlemskab.

*Gruppeinddeling:

Vores ordinære medlemmer inddeles i tre grupper:

  • Gruppe 1: Skovbruget
  • Gruppe 2: Forædlingsindustrien og handlen – hele værdikæden fra skoven og frem til slutbrugeren
  • Gruppe 3: Øvrige med interesse for bæredygtig skovdrift

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse