Om PEFC

PEFC er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder dedikeret på at fremme bæredygtig skovforvaltning i hele verden. PEFC er en international non-profit, ikke-statslig organisation, som er lokalt forankret. PEFC Danmark er den danske foreningen.Det globale PEFC

Det globale PEFC

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) er verdens største certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Et godkendt og anerkendt miljø-mærke, der sikrer træ fra bæredygtigt forvaltede skove til forbrugerne.

Læs mere

PEFC Danmark

PEFC Danmark

PEFC Danmark er en national afdeling af PEFC, og har siden 1999 arbejdet på at sikre, at der i Danmark er et dansk system for bæredygtigt skovbrug, som er udviklet af danske interessenter. 

Læs mere

Tal og statistik

Antallet af PEFC-certificerede virksomheder og hektar af PEFC-certificerede skov er i konstant udvikling i hele verden, og er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtig skovdrift. Mere end 320 millioner hektar er på verdensplan certificeret efter PEFC's standarder, og over 20.000 virksomheder og organisationer er certificeret efter PEFC's sporbarhedssystem. 

Her kan du finde de opdaterede tal - både for PEFC Danmark og PEFC globalt.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse