Bliv PEFC-certificeret

Oveblik for virksomheder

PEFC systemet stiller krav til at træet skal kunne spores hele vejen gennem produktionskæden fra de certificerede skove gennem de forarbejdende led til forbrugeren. Derfor skal alle der forarbejder eller forhandler PEFC-certificeret træ have et sporbarhedscertifikat. Virksomheder med et PEFC certifikat kan sælge deres træ og træprodukter som PEFC-certificeret og bruge PEFC logoet gratis i deres markedsføring og kommunikation.

Hvorfor blive PEFC-certificeret?

At bliver PEFC-certificeret handler om at dokumentere bæredygtigt træ i hele værdikæden. PEFC sporbarhedscertificering er et frivillig værktøj som virksomheder kan bruge som dokumentation for at træ kommer fra bæredygtigt forvaltet skove.

Kom godt i gang

Kom godt i gang

Fra beslutning til PEFC certifikat - hvordan kommer du i gang? Alle virksomheder der handler eller forarbejder træ, kan blive PEFC-certificeret. Sæt dig ind i processen, forstå din rolle og dit ansvar, så din virksomhed kan sælge PEFC-certificeret produkter.

Læs mere

Hvad koster en PEFC-certificering?

Hvad koster en PEFC-certificering?

Det kan ikke lade sig gøre at opgive en fast pris for certificering, men overordnet skal der kalkulers med tre omkostninger til certificering.

Læs mere

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring PEFC Danmark, vores certificeringer for bæredygtig skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v er du altid velkommen til at kontakte PEFC Danmark.  

Om PEFC logoet

Om PEFC logoet

PEFC logoet er et globalt beskyttet varemærke, og derfor er der en række regler for brug af logoet og bogstavforkortelsen PEFC. PEFC certificerede skovejere og virksomheder har på forskellige måder mulighed for at anvende logoet på deres produkter.

Læs mere

Vejledninger og standarder

Vejledninger og standarder

PEFC består af en række systemer, som både udvikles nationalt og internationalt. Alle standarder og relevante dokumenter, som er en del af PEFC systemet, kan du finde her.

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse