Hvad du kan gøre

Beklager at vi roder, siden er under opbygning

PEFC arbejder for at sikre at træ fra bæredygtigt forvaltede skove til forbrugerne. Det kan du hjælpe os med! Der er mange ting du kan gøre for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, så vi sammen kan sikre, at verdens skovene også er her langt ude i fremtiden. 

Her kan du se dine muligheder for at støtte bæredygtig forvaltning af skove. 

Vi har brug for dig

PEFC arbejder vi for at skabe "en verden hvor mennesker forvalter skovene bæredygtigt", men vi kan ikke klare det alene. PEFC-systemet skaber rammerne og sætter de krav, som er nødvendige for at skovene forvaltes bæredygtigt. PEFC-logoet er din garanti for at produkter stammer fra bæredygtigt forvaltede skove, og ved at købe det støtter du op om skovejerne, virksomheder og de lokale i skoven, som alle arbejder for at skabe en mere bæredygtig fremtid.  

Se efter PEFC-logoet

Se efter PEFC-logoet

En af de nemmeste måder, du kan hjælpe med at beskytte vores skove på, er ved at se efter PEFC-logoet på produkter. Kig dig omkring næste gang, du tager ud at handle. Måske der er flere PEFC-mærkede varer, end du tror?

Læs mere

Her møder du PEFC

Her møder du PEFC

Man kan møde og finde PEFC-logoet mange flere steder end man tror. Mange tror at PEFC-logoet kun vil være at finde på produkter i bygge- eller supermarkedet, men det er ikke helt rigtigt.

Læs mere

Brug dem eller mist dem

Brug dem eller mist dem

Det er essentielt for klodens fremtid at beskytte skovene, men det betyder ikke, at vi ikke skal benytte skovens ressourcer. At benytte og efterspørge skovens ressourcer, vil sikre skovene fra skovrydning, samt støtte op om den bæredygtige omstilling.

Læs mere

Hvad betyder PEFC-logoet?

Når du ser PEFC-logoet på en varer betyder det, at det kommer fra en PEFC-certificeret skov, hvilket vil sige, at du sikres, at produktet stammer fra en skov, der er forvaltet i overensstemmelse med de strengeste miljømæssige, sociale og økonomiske krav.

Vælg PEFC når du handler!


Bliv certificeret

Bliv certificeret

Alle skovejere eller virksomheder der handler eller forarbejder træ, kan blive PEFC-certificeret, og derved få en uafhængig verifikation af dine skovbaserede produkter eller skove.

Læs mere

Bliv medlem af PEFC Danmark

Bliv medlem af PEFC Danmark

Bliv medlem af PEFC og vær med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. PEFC er en non-profit forening, som er medlemsstyret. Det er din mulighed for at få indflydelse i foreningen. 

Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse