PEFC sporbarhedstræning for certificeringsvirksomheder

Auditører, beslutningstagere og anmeldere kan deltage i PEFC-annerkendt træning. Certificeringsvirksomheder kan også træne deres egne auditører, på den betingelse at deres interne træning er godkendt af PEFC.

PEFC sporbarhedstræning for certificeringsvirksomheder

For at kunne kvalificeres for PEFC sporbarhedscertificering ifølge den reviderede PEFC ST 2003, auditører, beslutningstagere og anmeldere skal deltage i PEFC godkendt træning. Når først man er kvalificeret er man pålagt at gennemføre et genopfriskningskursus hvert andet år og når der er en ny udgave af PEFC sporbarheds- og PEFC varemærkestandard.

Træningen er med til at sikre at dem, som er involveret i certificeringsprocessen, er opdateret med eventuelle ændringer, forventninger og de nyeste PEFC standarder. Yderligere giver det os muligheden for at uddele erfaringer og få feedback til fremtidens udvikling af PEFC systemet.

 Det er kun sporbarhedstræning som er godkendt af PEFC International som er gyldig for kvalifikation af ansatte. Hvis du er i tvivl om et træningsforløb er anerkendt at PEFC, venligst kontakt PEFC International på training@pefc.org. Derudover kan du på denne side finde en oversigt over træningsforløb, som alle lever op til PEFC Internationals krav og er godkendt til at udføre Sporbarhedstræningen. 

Træningsforløb organiseret af PEFC 

Træningsforløbene udføres af ’tekniske eksperter’ anerkendt af PEFC International, og de kan både foregå online og i egen person. Træningen er baseret på interaktivitet, praktiske eksempler, åbne spørgsmål og svarsessioner, og gruppe arbejde. Det skal give auditører evnen og viden til at følge PEFCs krav og standarder.

Hvis I er interesseret i at deltage, enten for at forny din træning eller for at ansøge for første gang, venligst kontakt os på training@pefc.org eller info@pefc.dk.

Godkendelse af intern træning

PEFC Training Recognition Programme (TRP) har til opgave at godkende intern PEFC sporbarhedstræning, for at sikre at certificeringsvirksomhederne, der tilbyder træningen, følger PEFCs krav og standarder.

TPR er en effektiv måde at sikre at jeres auditører er ajour med PEFC krav og standarder.

Læs mere om hvordan jeres certificeringsvirksomhed opnår godkendelse fra PEFC og hvordan man deltager på her.


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse