Historier

XL-BYG vælger medlemsskab af PEFC Danmark

Virksomheder

Byggecenterkæden XL-BYG har øget sit fokus på salg af bæredygtige byggematerialer markant de senere år. Som et vigtigt led i denne udvikling har XL-BYG kædekontoret valgt at blive medlem af PEFC Danmark.

Skovtårnet: Bæredygtighed når nye højder

Projekter

Skovtårnet er et eksempel på et lokalt forankret byggeri, som har fokus på den danske natur og lokale materialer, der stammer fra skovene omkring udsigtstårnet. Både skovene, der omgiver tårnet, og træet brugt til tårnet, er certificeret efter PEFC's standarder - et aktivt valg fra arkitekternes og bygherrens side.

Villa Grenaa: Et koncept-hus baseret på træ

Projekter

Læs historien om Dennis Thaagaard og Jakobsen Huses projekt, Villa Grenaa - et hus, som er dokumenteret bæredygtigt! Huset har både titlen som Verdens første PEFC-certificerede typehus og Danmarks første DGNB-certificerede villa her, og forhåbentlig kan det være til stor inspiration for alle.

25. august 2021

PEFC-certificering: Hør det direkte fra skovrideren

Skovbrug

Hvad betyder PEFC's skovcertificering? Hvorfor skal ens skov være PEFC-certificeret? Hvad får man med en PEFC-certificering? Få svaret på nogle af dine spørgsmål her, hvor skovrider Niels Peter Dalsgaard forklarer hvordan og hvorfor han driver en certificeret bæredygtig skov. 

25. august 2021

Skjern Paper A/S tilføjer et PEFC-certifikat til samlingen

Virksomheder

I Vestjylland ligger en af de mest bæredygtige papirfabrikker i verden, og de har tårnhøje ambitioner, og nu er de også PEFC-certificerede. 

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse