Webinar: "I dialog med Coen van der Veer"

Webinar: "I dialog med Coen van der Veer"

PEFC International

Onsdag d. 15. juli vil PEFCs sidste ”I dialog med… ”-webinar løbe over skærmen – og du kan deltage! Coen van der Veer, fra Building and Wood Worker’s International (BWI), vil tage del i diskussionen om, hvordan skovcertificering forbedrer forholdene for de mennesker, som bor og arbejder i skoven.

Webinaret vil foregår d. 15. juli fra 11.00-12.00 og er gratis at deltage i. Tilmeld dig nu!

Ved du hvor mange mennesker der på verdensplan er direkte påvirket af skovene? I den officielle skovsektor er omkring 13 millioner mennesker på verdensplan ansat, mens skovene bidrager til 1,6 milliarder menneskers daglige levebrød.

Men hvad bliver der gjort for at hjælpe disse mennesker? Hvordan kan vi sikre os at deres job er beskyttet, sikre og ansvarligt betalt? Og har alle i skovsektoren muligheden for at udtrykke deres mening, som en sikring til at de er ordentlig beskyttet?

I dialog med Ben Gunneberg, Direktør i PEFC International, vil Coen van der Veer på webinaret undersøge problematikkerne, som vedrører de mennesker, som arbejder i skoven. Derudover vil de se på, hvad certificering gør for at forbedre deres forhold. Sidst men ikke mindst, vil de to diskutere, hvad fremtiden skal bringe, og hvad der ellers kan gøres for skovene.

Læs mere her


Dato

15. juli 2020

11:00 - 12:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Online adgang

Åben hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse