"I dialog med Coen van der Veer": Om hvordan skovcertificering forbedrer de sociale forhold

Lær mere om forholdene i skoven fra dem, som går mellem stammerne hver eneste dag. Deltag i vores webinar, onsdag d. 15. juli 2020.

"I dialog med Coen van der Veer": Om hvordan skovcertificering forbedrer de sociale forhold

10. juli 2020 PEFC International

På onsdag vil PEFCs sidste ”I dialog med… ”-webinar løbe over skærmen – og du kan deltage! Coen van der Veer, fra Building and Wood Worker’s International (BWI), vil tage del i diskussionen om, hvordan skovcertificering forbedrer forholdene for de mennesker, som bor og arbejder i skoven.

Webinaret vil foregå d. 15. juli fra 11.00-12.00 og er gratis at deltage i. Tilmeld dig nu!

Ved du hvor mange mennesker der på verdensplan er direkte påvirket af skovene? I den officielle skovsektor er omkring 13 millioner mennesker på verdensplan ansat, mens skovene bidrager til 1,6 milliarder menneskers daglige levebrød.

Men hvad bliver der gjort for at hjælpe disse mennesker? Hvordan kan vi sikre os at deres job er beskyttet, sikre og ansvarligt betalt? Og har alle i skovsektoren muligheden for at udtrykke deres mening, som en sikring til at de er ordentlig beskyttet?

I dialog med Ben Gunneberg, Direktør i PEFC International, vil Coen van der Veer på webinaret undersøge problematikkerne, som vedrører de mennesker, som arbejder i skoven. Derudover vil de se på, hvad certificering gør for at forbedre deres forhold. Sidst men ikke mindst, vil de to diskutere, hvad fremtiden skal bringe, og hvad der ellers kan gøres for skovene.

Hvem bør deltage?

Dette webinar vil være interessant for alle, som repræsenterer en virksomhed der er benytter produkter fra skoven. Det er din mulighed for at lære mere om menneskerne, som arbejder i det første led af jeres forsyningskæde.

Derudover vil webinaret være lærerigt for alle, som er interesseret i at høre mere om arbejdet i skovene, og hvordan vi kan forbedre deres vilkår.

Webinaret skulle gerne være en øjenåbner for arbejdet i skoven, hvad der bliver gjort for at forbedre deres levevilkår, og hvordan du selv kan hjælpe.

Få et indblik i skoven

PEFC International har de seneste år haft et projekt, som de kalder ”Human of the Forests”. Målet er at komme ud i det, som alt det her handler om – skoven – og møde de mennesker, som lever og arbejder her.

Som forberedelse til webinaret – eller bare af ren interesse – kan du passende se denne video af José Daniel Cáceres’ historie. Han har arbejdet i skoven i 40 år, og har været vidne til mange forandringer over de seneste år. Hør med hans egne ord, hvad arbejdet i skoven betyder for ham:

Building and Wood Worker’s International (BWI)

BWI samler 351 handelsunioner, repræsenterer 12 millioner medlemmer i 128 lande fra bygge-, træ- og skovsektoren og andre relaterede industrier. Som en global organisation promoverer BWI udviklingen af en åben og uafhængig handelsunion, som stræber for at sikre arbejdernes rettigheder.

PEFC har samarbejdet med BWI i ti år, og de har spillet en vigtig rolle for vores forståelse, så vi kunne hjælpe med at opstille krav til de ansattes rettigheder i vores skovstandarder.Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse