WAF 2020: Tilmeldingsfristen er udskudt

På grund af COVID-19 har World Architecture Festival udskudt tilmeldingsfristen til d. 14. august.

WAF 2020: Tilmeldingsfristen er udskudt

7. juli 2020 PEFC International

I år har World Architecture Festival helt eksklusivt ladet tilmeldingen til festivalen stå åben lidt længere end den plejer. Det skyldes COVID-19. Men på trods af udskydningen af tilmeldingsfristen til den 14. august, rykker arrangørerne ikke på datoerne for festlighederne. WAF 2020 vil fortsat blive afholdt d. 2.-4. december i Lissabon.

WAF er verdens største arkitektur festival, og med støtte fra PEFC vil de for tredje år i træk anerkende de arkitekter og projektgrupper, som har bæredygtige visioner i deres konstruktioner. I fællesskab håber WAF og PEFC, at kunne fremme væksten af det bæredygtige element i arkitektur ved at vise mulighederne og sætte nye standarder for bæredygtighed. Festivalen uddeler hvert år flere forskellige priser, men ønsker med prisen "Best Use of Certified Timber" at anerkende, fremvise og inspirere ny spektakulær arkitektur – også de værker som stadig kun findes på tegnebrættet. 

Er du arkitekt eller en del af et projekt, som har anerkendt træets potentialer og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2020. 

Hvordan deltager man?

Alle projekter, der er tilmeldt i en af de 18 kategorier for færdige bygninger, er kvalificeret til prisen ”Best Use of Certified Timber”. Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for "Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize" under "Enter into additional WAF Prizes".

Husk at brug af certificerede træprodukter er en forudsætning for at komme i betragtning til prisen. Under tilmeldingen bliver du bedt om at give detaljer om procentdelen af certificeret materiale, der bruges i dit projekt. 

Du kan læse mere om de forskellige priser på World Architecture Festivals hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dit projekt. 

Den 13. udgave af World Architecture Festival foregår i Lissabon fra d. 2.-4. december 2020. Kåringen finder sted fredag d. 4. til Gallamiddagen.

For mere information besøg: www.worldarchitecturefestival.com

Eller læs meget mere i ”WAF 2020 – Entry Guide” – (øverst, højre side)

Dansk Finaleplads i ”Best Use of Certified Timber” 2019

© Rasmus Hjortshøj 

Sidste år havde vi den fornøjelse at Camp Adventures ’Skovtårn’, som er tegnet af EFFEKT Arkitekterne, var blandt favoritterne i kategorien ”Best Use of Certified Timber”. Billederne af det æstetiske og særprægede tårn på Sjælland blev delt i hele verden, og for Kaper Larsen, forretningsudvikler i Camp Adventure, gav finalepladsen dem et skub i ryggen til at udvikle deres koncept.

"Nomineringen til shortlisten til WAF’s ’Best Use of Certified Timber’ ser vi som et cadeau til det store arbejde vi gør med at skabe unikke oplevelser i naturen. Camp Adventure Skovtårnet har fået massiv omtale i nationale og internationale medier. Vi ser det som et bevis på, at når man tænker visionært og skaber nye måder at bruge skovene på rekreativt og oplevelsesmæssigt vækker det interesse fra mange." - Kasper Larsen, Camp Adventure.

I 2019 tilmeldte 39 arkitekter fra 18 lande deres projekter til prisen, men I sidste ende var det dog et stykke arkitektur fra Australien, som løb med førstepladsen. Det var arkitektgrupperne iredale pedersen hook og Advanced Timber Concepts som ifølge juryen på bedste vis havde benyttet certificeret træ i deres bygning Pingelly Recreation and Cultural Centre (PRACC). 

Men nu er tilmeldingen åben igen, og i år skal vi finde nye vindere af alle priserne til dette års World Architecture Festival. Arbejder du med eller kender du et projekt, som fortjener at blive anerkendt og delt med verden? Tilmeld projektet her. 

WAF 2020: Vigtige datoer

  • Early-bird tilmedling: 07. juli 2020 - brug koden 'WAF50' og spar £50.
  • Sidste tilmeldingsfrist: 14. august 2020 
  • Annoncering af finalisterne: September 2020
  • Offentliggørelse af vinderne: 02. - 04. december 2020


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse