Træning af certificeringsvirksomheder: Åbent for tilmelding

Tilmeld dig én af de to kommende PEFC Training Recognition Programme (TRP) for certificeringsvirksomheder. Disse to sessioner vil have fokus på de tekniske justeringer i 2020-standarderne, og derudover vil der også være fokus på de nye krav til certificeringsvirksomhedernes interne træning.

Træning af certificeringsvirksomheder: Åbent for tilmelding

1. juli 2020 PEFC International

PEFC afholder to sessioner af PEFC Training Recognition Programme (TRP) for certificeringsvirksomheder. Disse to sessioner vil have fokus på de tekniske justeringer i 2020-standarderne, og derudover vil der også være fokus på de nye krav til certificeringsvirksomhedernes interne træning.

TRP har til opgave at godkende intern PEFC sporbarhedstræning, for at sikre at de certificeringsvirksomheder, der tilbyder træningen, følger PEFCs krav og standarder. Det betyder at certificeringsvirksomhederne, efter at have gennemført træningen, kan anmode om tilladelse til at udføre intern PEFC træning på deres egne auditører. 

Sessionerne afholdes online og er fordelt på tre dage med omkring 4 timers undervisning per dag. Sessionerne afholdes på forskellige tidspunker for at give certificeringsvirksomheder verden over en mulighed for at deltage. 

Sessionerne

20., 22., 24. juli 2020, 8:30 to 13:00 CEST

7., 9., 11. september 2020, 13:00 to 17:30 CEST

Tilmeld dig her!

Hvorfor bør du deltage? 

Gennem vores PEFC Traning Recognition Programme kan certificeringsvirksomheder blive godkendt til at udføre intern PEFC Sporbarhedstræning i overensstemmelse med PEFC's krav. 

Den største fordel ved at deltage er, at jeres certificeringsvirksomhed ikke behøver at tilpasse hver enkel af jeres auditørers træning efter PEFCs kurser. I stedet kan I selv oplære dem, når det passer jer. 

Derudover vil de to sessioner oplære jer i overensstemmelse med vores 2020-standarder. Det betyder, at så snart jeres træningsprogram er godkendt, er I opdateret med eventuelle ændringer og forventninger, og i er tilpasset de nyeste PEFC standarder. På den måde er jeres auditører sikret, at deres praksis er i overensstemmelse med den reviderede ST 2003:2020.

Vejen til PEFC anerkendelse

Efter at have deltaget i træningen, skal I  udvikle en beskrivelse af indholdet og forløbet af jeres interne PEFC træning, som I senere skal fremlægge til PEFC International. 

Efterfølgende vil jeres interne træning blive vurderet i forhold til 'PEFC Internationals TRP krav for certificeringsvirksomheder' (fortsat under udvikling). Så snart vi har godkendt jeres forløbsbeskrivelse og træningsindhold, modtager I PEFCs anerkendelse. 

I løbet af træningen vil vi give jer flere informationer om kravene og PEFCs Sporbarhedsstandard. 

PEFC organiserede træningsforløb for auditørerbeslutningstagere og anmeldere

Hvis I ikke ønsker at deltage i TRP træningen, tilbyder PEFC adskillige træningsforløb i løber af året for auditørerbeslutningstagere og anmeldereTræningsforløbene udføres af ’tekniske eksperter’ anerkendt af PEFC International, og de kan både foregå online og i egen person.

Alle datoer for PEFCs anerkendte Sporbarhedstræning bliver annonceret på PEFC Internationals hjemmeside. 

For yderligere information kontakt Morten Thorøe, Sekretariatsleder i PEFC Danmark, på tlf. +45 60 60 56 49 eller e-mail mt@pefc.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse