PEFC's årlige redegørelse 2020

"PEFC Annual Review" giver en redegørelse af PEFC's aktiviteter og arbejde i 2020 - læs den her! 

PEFC's årlige redegørelse 2020

17. maj 2021 PEFC International

2020 blev noget anderledes end først ventet. Covid-19 har ændret vores hverdage, måden vi mødes og arbejder på. Situationen har også tvunget PEFC til at ændre arbejdsmetoder, da møder, audits og uddannelses-arrangementer, som ellers er en stor del af PEFC’s arbejde, ikke længere kunne være med fysisk fremmøde.

I 2020 fortsatte PEFC-alliancen med at vokse – blandt andet kunne PEFC byde tre nye nationale medlemmer velkommen til familien.

På trods af udfordringerne det seneste år har PEFC fortsat arbejdet. Det har ført til innovative løsninger og en udvikling af vores label generator samt nye internationale arbejdsgrupper.

PEFC’s internationale fokus har i 2020 især været på tre specifikke sektorer: byggeri, emballage og mode. Dette fokus har skabt nye samarbejdspartnere og styrket samarbejdet på tværs af landegrænser.

Derudover valgte PEFC at benytte de nyudviklede teknologiske kommunikationsmuligheder til at gøre forbindelsen mellem skoven og forbrugerne mindre ved at afholde webinarer, lave videoer og skabe kampagner.

Læs mere her

PEFC Annual Review 2020 6.09 MB


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse