Ny guide: PEFC Sporbarhedscertificering

I samarbejde med de øvrige nordiske PEFC-afdelinger har vi udarbejdet en ny guide, som indeholder alt, hvad I behøver at vide om PEFC Sporbarhedscertificering (Chain of Custody).

Ny guide: PEFC Sporbarhedscertificering

15. januar 2020 Virksomheder

I samarbejde med de øvrige nordiske PEFC-afdelinger har vi udarbejdet en ny guide, som indeholder alt hvad I behøver at vide om PEFC Sporbarhedscertificering. 

PEFC systemet stiller krav til at træet skal kunne spores hele vejen gennem produktionskæden fra de certificerede skove gennem de forarbejdende led til forbrugeren. PEFCs sporbarhedscertificering (Chain of Custody) er til de virksomheder, der ønsker at give deres kunder en garanti for, at virksomhedens træ og træ-baserede produkter kommer fra bæredygtigt skovbrug.

Hensigten med guiden er at give et overblik over de forskellige dele af PEFC Sporbarhedscertificering, og derudover er den velegnet til både virksomheder som allerede er PEFC-certificeret og for nye, som er på vej ind i ordningen. 

Guide: PEFC Sporbarhedscertificering 24.34 MB

PEFC Sporbarhedscertificering – Chain of Custody

Med en PEFC sporbarhedscertificering får du en uafhængig verifikation af at dine skovbaserede produkter eller skove stammer fra bæredygtigt forvaltede skove. Det bidrager til en mere bæredygtig fremtid, samtidig med at det kan bruges i markedsføringen af din virksomhed eller skov.
Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse