PEFC skyder årets fotokonkurrence i gang!

Vil du have mulighed for at blive kåret som ’Årets Internationale PEFC-fotograf’ og samtidig sætte spot på klodens skønne skove? 

Vis os, hvornår du føler dig #TætPåSkoven2022, og vind lækre præmier med PEFC’s Fotokonkurrence 2022!

PEFC skyder årets fotokonkurrence i gang!

22. april 2022 Nyheder Alle

Jordens Dag - d. 22. april - giver særlig anledning til at markere, at vi skal passe på vores klode. Traditionen tro er Jordens Dag også dagen, hvor PEFC Danmarks årlige fotokonkurrence løber af stablen.

Sidste års danske vinderbillede. Af Naja Bertolt Jensen 

Hvornår føler du dig #TætPåSkoven2022 ?

I PEFC Danmark fejrer vi Jordens Dag med at åbne op for tilmeldingen til årets fotokonkurrence. Vi ønsker nemlig at hylde de grønne pletter på vores blå planet. Med Fotokonkurrencen 2022 vil vi give mulighed for, at folk kan dele deres oplevelser i skoven og således inspirere andre til også at gøre brug af landets grønne åndehuller.

Skoven er fuld af muligheder, og følelsen af at være #TætPåSkoven2022 kan opstå i mange forskellige sammenhænge. Det kan være billeder af landskaber, træer og dyreliv. Eller billeder fra vandreture og cykelture i naturskønne områder. Billedet kan også portrættere forskellige træprodukter, som bringer tankerne mod skoven. Mulighederne er mange, så slå dig løs!

Finalist i fotokonkurrencen 2020. Af Henning Adamsen

På den grønne gren

Ved at deltage i Tæt på skoven -Tæt på PEFC 2022 er du desuden med til at støtte op om PEFC’s indsats for at fremme bæredygtigt forvaltet skovbrug verden over. Men ingen konkurrence uden præmier! 

Derfor vil et dommerpanel udvælge de tre billeder, der på bedste vis udtrykker temaet ’Tæt På Skoven’. PEFC Danmark uddeler lækre præmier til første-, anden- og tredjepladsen.

Derudover vil de tre bedste fotos fra PEFC Danmarks fotokonkurrence blive indstillet til den internationale finale, hvor ’Årets internationale PEFC Fotograf 2022’ kåres. Vinderen modtager en kontant præmie på 2000 CHF (ca. 13.000 kr.). De 12 højest placerede billeder vil desuden blive præsenteret i PEFC’s ”Experience Forests, Experience PEFC”-kalender 2022.


Så snør skoene og tag dit kamera med i skoven!


Har du ubesvarede spørgsmål? Så kan du læse mere om PEFC Danmarks fotokonkurrence HER.


Sådan deltager du

Slå dit billede op på Instagram med hashtagget #TætPåSkoven2022

Konkurrencen løber fra d. 22. april 2022 til og med d. 5. juni 2022. Billeder, som uploades efter denne dato, kommer ikke med i betragtning.

Du kan deltage med så mange forskellige billeder, som du vil. Kun fantasien sætter grænser!

Bemærk venligst, at du kun kan deltage i konkurrencen, hvis din Instagram-konto er offentlig.


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse