Glædelig jul og godt nytår

Glædelig jul og godt nytår PEFC Danmark vil gerne ønske alle en glædelig jul, og sige tak til alle vores medlemmer, skovejere og virksomheder som igen i år har været ambassadører for bæredygtigt træ og PEFC.

Glædelig jul og godt nytår

19. december 2018 Nyheder Alle

Glædelig jul og godt nytår

IMG_2983.JPG

PEFC Danmark vil gerne ønske alle en glædelig jul, og sige tak til alle vores medlemmer, skovejere og virksomheder som igen i år har været ambassadører for bæredygtigt træ og PEFC. Vi har begrænset åbnet mellem jul og nytår, men kontakt os på info@pefc.dk

På vores kontor i Rødding har vi fået et bæredygtigt juletræ. Det lever op til alle vores bæredygtighedskrav, da det er af PEFC-certificeret træ, og så er det muligt at genbruge træet, når det har gjort sin gerning, og julen er forbi. Juletræet er lavet i bæredygtigt samarbejde med Palsgaard Spær, som i 2018 har sat bæredygtighed på dagsorden i hele byggebranchen.

Det nye år byder på en rund fødselsdag!

I 2019 er det 20 år siden at PEFC blive grundlagt, og PEFC Danmark har været med fra starten af. Vi glæder os til at markere 20 års arbejde for en verden, hvor mennesker forvalter skovene bæredygtigt – både i Danmark og internationalt. 

Glædelig jul og godt nytår


Seneste nyt

27. november 2018

Vinderen af Best Use of Certified Timber

Nyheder Alle

27. november 2018

World Architecture Festival er i gang

Nyheder Alle

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse