World Architecture Festival er i gang

Så er dette års World Architecture Festival i Amsterdam i gang. Den 28. - 30. november samles en lang række førende arkitekter og virksomheder for at lære, udveksle idéer og for at blive inspireret til fremtidigt spektakulært byggeri. 

World Architecture Festival er i gang

27. november 2018 Nyheder Alle

Så er dette års World Architecture Festival i Amsterdam i gang. Den 28. - 30. november samles en lang række førende arkitekter og virksomheder for at lære, udveksle idéer og for at blive inspireret til fremtidigt spektakulært byggeri. 

26823755789_32e986dd82_o.jpg

World Architecture Festival
Under festivallen kommer flere af branchens mest indflydelsesrige personer for at holde foredrag og præsentere fremtidens muligheder, og så skal der uddeles en bred vifte af priser. Der skal udgives 8 priser i mange forskellige kategorier, eksempelvis hotelbygninger, kontordomiciler og byggeri med fokus på cirkulær økonomi og genbrug. Fælles for alle projekterne er, at de er spektakulære, unikke og bæredygtige. 

Priser 
Ni projekter fra hele verden, der alle er innovative bygninger, bygget i bæredygtigt træ, er blevet udvalgt, og kan ses på festivallen netop nu.

Selvom bæredygtigt certificeret træ er det vigtigste materiale til byggeri, varierer bygningens type og formål meget, hvilket viser træets alsidighed som byggemateriale.

"Det er dejligt at se, at det er så nemt at bruge. Tillykke til de arkitekter og projektteam, der er blevet udvalgt", siger Fabienne Sinclair, marketingchef hos PEFC International.

Juryen modtager præsentationer fra arkitekter og projektgrupper på shortlisten fredag den 30. november. Vinderen modtager prisen under gallamiddagen samme aften. Se listen.

Best Use of Certified Timber
Ved dette års festival bliver der uddelt en ny pris,Best Use of Certified Timber, til en virksomhed eller projekt, der har gjort brug af certificeret træ i deres bygninger. Prisen skal fejre bygninger, der er konstrueret bæredygtigt, er innovative, og som har stor sans for æstetik og nytænkning. Derfor er PEFC Danmark stolte af at være sponsorer for netop denne pris. 

Du kan læse meget mere om World Architecture Festivallenher, og du kan læse om to nominerede i kategorienBest Use of Certified Timber her

Bæredygtigt, certificeret træ
PEFC-certificeret træ kommer fra skove, der forvaltes bæredygtigt i henhold til strenge internationale krav. Det betyder,at skovejere forvalter deres skove på en sådan måde, at træet fældes og sendes videre til savværkerne, samtidig med at skoven fortsætter med at eksistere i mange generationer fremover.

En PEFC-certificering demonstrerer ansvarligt indkøb, og sikrer at det træ, der bruges, når man designer og bygger, er bæredygtigt. PEFC-certificeret tømmer til byggeprojekter er let tilgængeligt og kan findes ved en bred vifte af leverandører verden over.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse