Vinder af den internationale fotokonkurrence 2018

Nu er de 12 finalister samt den endelige vinder af PEFC’s internationale fotokonkurrence 2018 endelig fundet.  Fotokonkurrencen startede i slutningen af marts, på Skovens Dag, og sluttede på Verdens Miljødagi.

Vinder af den internationale fotokonkurrence 2018

23. november 2018 Nyheder Alle

Nu er de 12 finalister samt den endelige vinder af PEFC’s internationale fotokonkurrence 2018 endelig fundet.

Fotokonkurrencen startede i slutningen af marts, på Skovens Dag, og sluttede på Verdens Miljødagi starten af juni, og der blev indleveret mere end 12.000 fantastiske fotos fra hele verden. Det har derfor været utroligt svært at udvælge de 12 finalister, der nu er fundet. 

Vinderen

vinderbillede.png

Min familie elsker skoven! For os er det et sted vi kan interagere og være i med nature og lære omkring naturens mad. Vi er meget taknemmelige for de naturlige velsignelser som skoven bringer os”, fortæller Kyogo, der er fotografen bag dette års vinderbillede. 

"At grave bambusskud op er en japansk tradition. Det er ikke let, men det er meget sjovt, og vi forsøger at finde dem ved at kigge efter en lille top, der er synlig over jorden, og så grave dem op med en spade", forklarer hun videre.

Vinderbilledet og historien bag fotografiet viser de mange fordele der er ved verdens skove; udover at give mad og rekreation, hjælper de også os mennesker med at lære mere om den smukke natur, og viser, at mange finder glæde og ro ved at være i den. 

Kyogo og hendes familie vinder 3000 CHF for billedet, og hendes foto, samt de 11 andre finalistbilleder, vises i denne uge frem under vores PEFC Skovcertificeringsuge, der foregår i Genéve i Schweiz, hvor alle PEFC-lande er samlet for at inspirere, motivere og lære af hinanden. 

vinder.png

De 12 bedste fotos
Med over 12.000 billeder har det været svært at udvælge de 12 billeder, der netop nu vises frem i Schweiz under dette års ”PEFC-uge”, og det har været endnu sværere at udpege vinderbilledet blandt de 12 utroligt smukke naturbilleder. Der er blevet indsendt billeder af alt fra solstikkede træer og til truede dyr til fortryllende skove. Alle billederne er et syn værd, og du kan se dem her.

PEFC Fotokonkurrencen 2019 
Vores næste fotokonkurrence, PEFC Fotokonkurrence 2019, er lige om hjørnet. Næste års Fotokonkurrence løber igen mellem den 21. marts, Skovens Dag, og Verdens Miljødag den 5. Juni, hvor du igen har muligheden for at opleve og forevige de mange flotte oplevelser og motiver som vores skove har at byde på. Du kan følge med på vores hjemmeside www.pefc.dk for at læse mere om næste års fotokonkurrence.  

     

Seneste nyt

21. november 2018

Opdatering på revisionsprocessen

Nyheder Alle

6. november 2018

Building Green 2018 i Købehavn

Nyheder Alle

30. oktober 2018

PEFC afgift for 2019

Nyheder Alle

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse