Om PEFC

PEFC er en global organisation, der arbejder for at fremme bæredygtig skovdrift i hele verden, og er med til at skabe en fremtid, hvor der tages hensyn til biodiversitet samt dyre- og plantelivet i verdens skove.  

PEFC Organisationen

PEFC Organisationen

PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) er verdens største certificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. PEFC er bygget op af nationale medlemmer i mere end 50 lande, så retningslinjerne for den bæredygtige skovdrift er tilpasset det enkelte lands klima og miljø.   

Læs mere

Hvad vi gør

Hvad vi gør

PEFC er din sikkerhed for at det træ, der fældes og bruges hele vejen fra savværkerne og ud til de endelige produkter på hylderne, er bæredygtige. PEFC støtter bæredygtig forvaltning af skoven. 

Læs mere

Hvad du kan gøre

Hvad du kan gøre

Der er mange ting du kan gøre for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi sammen kan sikre, at skovene forvaltes bæredygtigt. Gå efter PEFC logoet når du handler - både som virksomhed eller privatperson. 

Læs mere

PEFC Danmarks arbejde

PEFC Danmarks arbejde

Følg med i PEFC Danmarks arbejde her. Læs historier om virksomheder, skovejere og medlemmer, som har valgt PEFC, og om de projekter, som PEFC Danmark i øjeblikket er i gang med. 

Læs mere

Dokumenter

PEFC Danmark er ansvarlig for udvikling af det danske system for bæredygtigt skovbrug. Men PEFC systemet består af en række internationale standarder, som du finder under tekniske dokumenter. Alle PEFC Danmarks brochure samt regler og vejledning i logobrug finder du også i vores dokumenter.

Forslag til forbedringer og klager

Har du klager eller forslag til forbedringer til PEFC Danmarks system, så kan du sende dem til info@pefc.dk. 

Læs mere om processen og hvad du kan gøre her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring PEFC Danmark, vores certificeringer for bæredygtig skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v er du altid velkommen til at kontakte PEFC Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse