Om PEFC

PEFC lokalt og globalt

PEFC er verdens største skovcertificeringssystem for bæredygtigt skovbrug. Vi arbejder dedikeret på at fremme bæredygtig skovforvaltning i hele verden. PEFC er en international non-profit, ikke-statslig organisation, som er lokalt forankret. PEFC Danmark er den danske foreningen, som blev etableret i 1999.

Det globale PEFC

Det globale PEFC

PEFC blev stiftet i 1999 og er siden vokset til at være verdens største skovcertificeringsystem. PEFC fokuserer på certificering af små, ikke-industrielle private skove. 

PEFC har nationale medlemmer i mere end 50 lande, og vi fortsætter med at udbrede kendskabet til bæredygtigt skovbrug i hele verden.

Læs mere

PEFC Danmark

PEFC Danmark

PEFC Danmark er den lokale afdeling, og har siden 1999 arbejdet på at sikre at der i Danmark et et system for bæredygtigt skovbrug. En bæredygtig fremtid med PEFC, er hvor du kan være med til at skabe en fremtid, hvor der tages hensyn til dyre- og planteliv og biodiversiteten, og at vi som forbruger altid har adgang til produkter, der er lavet af træ fra bæredygtig forvaltet skov. 

Læs mere

Hvad gør PEFC unik

Hvad gør PEFC unik

PEFC er din sikkerhed for at det træ, der fældes og bruges hele vejen fra savværkerne og ud til de endelige produkter på hylderne, er bæredygtige. PEFC er et miljømærke, der sikre en mere bæredygtig fremtid, hvor der tages hånd om verdens dyre- og planteliv, samt at biodiversiteten opretholde i og omkring vores skove.

Læs mere

Hvad kan du gøre?

Hvad kan du gøre?

Der er mange ting du kan gøre for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi sammen kan sikre, at verdens skove behandles på en bæredygtig måde. Gå efter PEFC logoet når du handler, eller bliv certificeret som skovejere eller virksomhed.  

Læs mere

Dokumenter

Dokumenter

PEFC Danmark er ansvarlig for udvikling af det danske system for bæredygtigt skovbrug. Men PEFC systemet består af en række internationale standarder, som du finder under tekniske dokumenter. Alle PEFC Danmarks brochure samt regler og vejledning i logobrug finder du også i vores dokumenter.

Læs mere

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring PEFC Danmark, vores certificeringer for bæredygtig skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v er du altid velkommen til at kontakte PEFC Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse