Klager og forslag til forbedringer

Har du forslag til forbedringer eller klager til PEFC Danmarks system kan kontakte os. 

Klager og forslag til forbedringer

PEFC Danmarks standarder er udviklet på baggrund af inddragelse af interessenter, og for os i PEFC Danmark er det vigtigt konstant at forbedre vores organisation og standarder, så de er tilpasset til de konkrete forhold i og udenfor skoven. Derfor er det essentielt at du deler dine forslag til forbedring og eventuelle klager med os. På den måde kan vi i fællesskab sikre en standard, som er tilpasset både anvendelse og stiller de relevante krav for bæredygtigt skovdrift.

Har du klager eller forslag til forbedringer til PEFC Danmarks system, så kan du sende dem til info@pefc.dk. Du er også velkommen til at kontakte os på anden vis. Se vores kontaktoplysninger her. Du vil altid modtage en kvittering for at vi har modtaget din henvendelser.

Din henvendelse kan inkluder følgende:  

  • Navnet på dokumentet, hvortil henvendelsen er rettet, f.eks. PEFC DK 008-03
  • Punktet, som henvendelsen drejer sig om, f.eks. punkt 7. "Høring af parter"
  • Beskrivelse af forslag til forbedring, uddybende spørgsmål eller klage

PEFC Danmark gemmer alle henvendelser, og følger vores vedtæger og procedure, som du finder her

Dokumenter

PEFC Danmark er ansvarlig for udvikling af det danske system for bæredygtigt skovbrug. Men PEFC-systemet består af en række internationale standarder, som du finder under tekniske dokumenter. Alle PEFC Danmarks brochurer, standarder samt regler og vejledning i logobrug finder du også i vores dokumenter.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring PEFC Danmark, vores certificeringer for bæredygtig skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v. er du altid velkommen til at kontakte PEFC Danmark.


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse