World Architecture Festival 2021 - ny dato

Er du arkitekt eller en del af et projekt, som har anerkendt træets potentialer og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2021.

Deadline er rykket til fredag d. 7. maj.

World Architecture Festival 2021 - ny dato

16. februar 2021 PEFC International

World Architecture Festival (WAF) er en årlig begivenhed, som hædrer de arkitektoniske mesterværker, som er blevet bygget eller designet i det forgangne år. Blandt de mange priser, som hædrer diverse områder indenfor moderne arkitektur og byggeri, vil prisen for "det bedste brug af certificeret træ" også blive uddelt under festivalen i december 2021. Denne pris uddeles i samarbejde med PEFC.

På grund af usikkerhederne omkring Corona-situationen, har arrangørerne bag WAF valgt at afholde eventet i slutningen af året. Arrangørerne håber at de nye datoer vil skabe en større sikkerhed og give deltagerne en bedre mulighed for at deltage i det årlige event. Derfor er tilmeldingsfristen nu fredag d. 7. maj 2021.

Så er du arkitekt eller en del af et projekt, som anerkender træs potentiale og derfor benytter certificeret træ? Så tilmeld projektet til prisen som ’Best Use of Certified Timber’ til World Architecture Festival (WAF) 2021. 

Tilmeld projektet her.

World Architecture Festival (WAF)

WAF er det største, årlige, internationale liveevent, som hædrer arkitekturen rundt om i verden. Til denne festival æres arkitekternes dygtighed og ævner. De arkitektoniske mesterværker bliver til festivallen vist for et publikum med bl.a. delegerede og internationale juryer, som er sammensat til at finde vinderne af de forskellige priser, som uddeles til eventet. 

WAF giver jer muligheden for at vise jeres projekt til verden og få anerkendelse for det arbejde, som I har lavet.  

Læs mere her

'Best Use of Certified Timber'

Med støtte fra PEFC vil World Architecture Festival for tredje år anerkende de arkitekter og projektgrupper, som har bæredygtige visioner i deres konstruktioner. Både WAF og PEFC håber på, at deres samarbejde kan være med til at fremme væksten af det bæredygtige element i arkitektur ved at vise mulighederne og sætte nye standarder for bæredygtighed. Festivalen uddeler hvert år flere forskellige priser, men ønsker med prisen "Best Use of Certified Timber" at anerkende, fremvise og inspirere ny spektakulær arkitektur, hvor certificeret træ er i fokus.

 Camp Adventures Skovtårn, som er tegnet af EFFEKT Arkitekterne. Skovtårnet var i 2019 blandt finalisterne i kategorien 'Best Use of Certificed Timber'. Læs mere her

Hvordan deltager man? 

Alle projekter, der er tilmeldt i en af de 18 kategorier, er kvalificeret til prisen ”Best Use of Certified Timber”. Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for "Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize" under "Enter into additional WAF Prizes".

Husk at brug af certificerede træprodukter er en forudsætning for at komme i betragtning til prisen. Under tilmeldingen bliver du bedt om at give detaljer om procentdelen af certificeret materiale, der bruges i dit projekt.

Du kan læse mere om de forskellige priser på World Architecture Festivals hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dit projekt.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse