World Architecture Festival 2019

"Best Use of Certified Timber" - PEFC fortsætter partnerskab med World Architecture Festival Er træ et vigtigt materiale i et af dine byggeprojekter?

World Architecture Festival 2019

20. marts 2019 Nyheder Alle

"Best Use of Certified Timber" - PEFC fortsætter partnerskab med World Architecture Festival

Er træ et vigtigt materiale i et af dine byggeprojekter? Har du valgt træ på grund af dets mange æstetiske, naturlige og arkitektoniske egenskaber, eller simpelthen fordi det er det eneste fornybare byggemateriale der findes? 

Hvis ja, så kan du tilmelde dit byggeprojekt til dette års World Architecture Festival.

PEFC er med for anden gang som sponsor af World Architecutre Festival-prisen ”Best Use of Certified Timber”, der belønner arkitekter og projektteams for at gøre brug af certificeret træ som et væsentligt byggemateriale i deres bygninger. Prisen sætter fokus på bæredygtighed, innovation, kvalitet eller æstetik.

"Vi sponsorerede prisen for første gang sidste år, og vi var meget tilfredse med kvaliteten og mangfoldigheden af de deltagende projekter", siger Fabienne Sinclair, marketingchef hos PEFC International. "Vi glæder os til at se, hvilke projekter, der vil blive indsendt i 2019."

40 arkitekter fra 20 lande tilmeldte sig i 2018. Ni udvalgte projeter indgik i finalen. En jury på tre eksperter udvalgte vinderen som blev - International House i Sydney, designet af Tzannes og udviklet af Lend Lease.

Med sine syv etager er International House verdens højeste kommercielle bygning bygget fuldt ud af limtræ. Bygningen fanger øjet med sin klare glasfacade, og med sit meget lave CO2 aftryk sætter nye standarder for bæredygtig konstruktion. 

Hvordan deltager man?

Alle projekter, der er tilmeldt i en af de 17 kategorier for færdige bygninger, er kvalificeret til prisen ”Best Use of Certified Timber”
Du skal blot markere afkrydsningsfeltet ud for "Please consider me for Best Use of Certified Timber Prize" under "Enter into additional WAF Prizes".

Husk at brug af certificerede træprodukter er en forudsætning for at komme i betragtning til prisen. Under tilmeldingen bliver du bedt om at give detaljer om procentdelen af certificeret materiale, der bruges i dit projekt. 

Du kan læse mere om de forskellige priser på World architecture Festivals hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dit projekt. 

Bemærk venligst, at fristen for tilmelding af dit projekt er 3. maj 2019. 


World Architecture Festival er en globalt kendt begivenhed, dedikeret til at fejre, dele og inspirere spektakulær arkitektur. 

Den 12. World Architecture Festival finder sted i Amsterdam den 4.-6. december 2019. 
Efter at de 10 udtagne finalister præsenterer deres bygninger for juryen udråbes vinderen ved en gallamiddag om aftenen den 6. december.

For mere information besøg: www.worldarchitecturefestival.com

Designing the Future with Sustainable Timber

Over hele verden omfatter arkitekturfællesskabet solidt og konstrueret træ til at levere højt profilerede, prisvindende projekter og designs - alt fra huse, skoler og hoteller til restauranter, teatre, supermarkeder og swimmingpools laves i dag i bæredygtigt træ.

Under temaet ”Designing the Future with Sustainable Timber” er en række interessenter gået sammen under ledelse af PEFC for at fremme brugen af træ i byggeri generelt og især fremme brugen af certificeret træ.

Vil du være med?
Vil du være med, eller har du yderligere spørgsmål til tilmelding kan du kontakte os på info@pefc.dk.

Certificering af træ er nødvendigt; det sikrer, at det træ, der anvendes i byggeriet, er bæredygtigt, og der er blevet truffet et aktivt valg om at bygge med træ, der sikrer fremtidens skove. 

PEFC-certificeret træ og træprodukter er let tilgængelige til dine byggeprojekter, og kan komme fra en lang række globale leverandører. Byggeprojekter opnår en PEFC sporbarhedscertificering ved at demonstrere ekspertise inden for ansvarligt indkøb af træmaterialer. 

Om PEFC

PEFC, the Programme for the Endorsement of Forest Certification, er et af verdens førende skovcertificeringssystemer. Mere end 300 millioner hektar skove - 60% af det globalt certificerede skovområder - er certificeret under PEFC’s internationalt anerkendte bæredygtighedssystem. De bæredygtige skove leverer træ til mere end 20.000 virksomheder, der alle har det tilfælles, at de tager ansvar og udelukkende bruger træ, der stammer fra ansvarlige og bæredygtige kilder. PEFC blev grundlagt af små, private familieskovbrug for at demonstrere bæredygtig skovforvaltning.

For mere information besøg: www.pefc.dk

 Yderligere information

- Besøg webstedet for World Architecture Festival
- Lær mere om prisen ”Best Use of Certified Timber
- Læs mere om Tzannes Architecture
- Læs mere om International House

Seneste nyt

8. juli 2019

Revision af PEFC systemet

PEFC Danmark

5. juli 2019

Ny hjemmeside

PEFC Danmark

For yderligere information eller interesse kontakt Peter Bæk, Generalsekretær i PEFC Danmark, på tlf. +45 40 46 20 50 eller e-mail info@pefc.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse