BYGGERI '20 - SES VI?

5. marts 2020 PEFC Danmark

BYGGERI-messen har gennem årene positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og afholdes hvert andet lige år i Fredericia. Det er brancheforeningen Danske Byggecentre som inviterer og med 26.318 besøgende fagfolk i 2018, danner messen rammen for udveksling af idéer og erfaringer indenfor byggeri. BYGGERI-messen arrangeres i samarbejde med leverandørerne og er en inviteret fagmesse, som samler interessenter på kryds og tværs til den dialogen om fremtiden i dansk byggeri.

Grøn omstilling - grøn dialog

Der er et større pres fra bygherrer om, at håndværkere har den nyeste viden om løsninger og innovative produkter, der kan gøre byggeriet bæredygtigt."

Sådan siger Palle Thomsen, adm. direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, og påpeger at den bæredygtige omstilling er nødvendig, hvis byggecentrene og håndværkerne skal kunne imødekomme forbrugerenes og kundernes fremtidige krav. De seneste års skærpede fokus på bæredygtighed vil især være udtrykt på den kommende BYGGERI-messe.

På dette års messe vil omkring 300 producenter og leverandører præsentere de sidste nye løsninger til kommende byggeopgaver, og det særlige fokus på bæredygtigt byggeri vil være tydeligt. De nye innovative og bæredygtige løsninger skal skabe fremtidens byggeri i Danmark.

”Innovative byggematerialer bliver et stadig vigtigere forretningsområde for byggebranchen – og det afspejler BYGGERI’20. Udstillerne satser virkelig på miljø- og klimainnovation, der kan være med til at løfte den grønne omstilling. Messen bliver derfor omdrejningspunkt for de nyeste tendenser og stedet, hvor fremtidens materialer kan opleves. BYGGERI’20 skaber et rum for, at viden og erfaringer udveksles blandt producenter, leverandører og de udførende i byggeriet, så alle bliver klædt bedre på fagligt til en grønnere fremtid,” siger Palle Thomsen.

Læs mere om BYGGERI-messen her

Ses vi?

Blandt alle de deltagende finder du også PEFC Danmark. Alle deltagere bærer en vigtig rolle i at løse klimaproblematikkerne, og vi ønsker forsat at være en del af og bidrage til fremtidens samarbejde indenfor bæredygtigt byggeri. PEFC er med på BYGGERI-messen for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skove og fremme brugen af certificeret træ i byggebranchen.

BYGGERI '20 d. 10.-13. marts 2020 i Messe C på Vestre Ringvej 101, Fredericia. 

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse