Building Green i Forum København den 30. oktober og 1. november 2018

FREMTIDENS BYGGERI KOMMER I FORKUS PÅ DETTE ÅRS BUILDING GREEN MESSE Så er der kun 2 uger til at dørene åbner til dette års Building Green messe i København, Forum.

Building Green i Forum København den 30. oktober og 1. november 2018

16. oktober 2018 Nyheder Alle

Axel-towers-bgcph-logo.jpgFREMTIDENS BYGGERI KOMMER I FORKUS PÅ DETTE ÅRS BUILDING GREEN MESSE

Så er der kun 2 uger til at dørene åbner til dette års Building Green messe i København, Forum. PEFC Danmark glæder os til igen at skulle bringe budskabet om en bæredygtig fremtid og fortælle, hvorfor lige netop træ er et ideelt materiale til fremtidens byggerier. 

Træ er et fornybart materiale, der aldrig vil forsvinde, hvis blot vi forvalter verdens skove bæredygtigt, og planter flere træer, end vi fælder. Træ er COneutralt, og kan genbruges utallige gange. Det er så et fleksibelt materiale, der kan bruges i hele byggeriet, i alt fra konstruktioner til facader og vinduer. 

Building Green er en messe, der afholdes to gange årligt, i Aarhus og København, hvor der er fokus på grønt og bæredygtigt byggeri. 

På messen udstiller branchens førende virksomheder inden for bæredygtigt byggeri, og PEFC Danmark vil være at finde på stand nr. 1.

Vi håber at se jer til Building Green den 30. oktober og 1. november i Forum på Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Billede 13-03-2018 15.17.15.jpg Billede 16-03-2018 11.17.25.jpgTilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse