Building Green 2019: Ses vi i Forum?

Der er under en uge til at dette års Building Green i København løber af stablen, hvor det fælles mål er at opbygge bæredygtige fællesskaber i byggebranchen. Selvfølgelig vil vi hos PEFC Danmark også være med - find os ved stand nr. 1.

Building Green 2019: Ses vi i Forum?

25. oktober 2019 PEFC Danmark

Temaet på dette års Building Green i København er bæredygtige fællesskaber, så den 30. og 31. oktober 2019 når Forum fyldes af virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, er det fælles mål at skabe et fællesskab hvori vi kan fremme bæredygtigheden i byggebranchen. Building Green samler interessenter på kryds og tværs for at mødes i dialogen om at nedbringe det alt for høje niveau af CO2. Med omkring 130 talere fordelt på de to dage, har arrangørerne lagt i ovnen til en lærerig dag, som står i bæredygtighedens tegn. 

Blandt alle de deltagende finder du også PEFC Danmark. Alle deltagere bærer en vigtig rolle i at løse klimaproblematikkerne, og vi ønsker forsat at være en del af og bidrage til fremtidens samarbejde indenfor bæredygtigt byggeri. Endvidere deltager vi for at støtte de fortalere, som ønsker at ændre byggeindustriens traditioner og benytte træ i højere grad. For at træ kan benyttes i byggeindustrien, skal nemlig vi sikre os at produktionen er bæredygtig, ellers står vi om nogle år overfor nogle helt andre problemer.

PEFC er med på Building Green for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skove og fremme brugen af certificeret træ i byggebranchen.

Find os ved stand nummer 1.
I er mere end velkommen til at komme forbi til en snak.

Vi anbefaler og håber at I vil kigge forbi Forum og tage del i det bæredygtige fællesskab. I kan læse mere og se programmet for de to dage under følgende link: https://buildinggreen.eu/cph/program2019/.

Vi håber på at se jer! 

Building Green den 30. oktober - 31. oktober i Forum på Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

For yderligere information kontakt Morten Thorøe, Sekretariatsleder i PEFC Danmark, på tlf. +45 60 60 56 49 eller e-mail mt@pefc.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse