For skovejere

For skovejere

PEFC er et redskab, som sikrer, at du som skoveejer kan dokumentere, at din skov drives efter anerkendte principper for bæredygtig skovdrift. Igennem en PEFC-certificering kan du vise, at du som skovejer formår at balancere sociale, miljømæssige og økonomiske krav således, at din skov, også på lang sigt, kan levere alle de produkter, som samfundet har behov for.

Dansk Skovbrug

De danske skove har mange forskellige funktioner og opfylder mange samfundsmæssige behov. Skovene leverer blandet andet træ til industrien og energiforsyningen, indeholder store naturværdier og tilbyder befolkningen mange oplevelser.

Hvordan bliver du certificeret som skovejer?

Hvordan bliver du certificeret som skovejer?

En PEFC-certificering giver skovejere mulighed for at dokumentere bæredygtighed af skoven, og at de tager ansvar for klima og miljø i deres arbejde.

Læs mere

Hvorfor blive certificeret?

Hvorfor blive certificeret?

Med en PEFC certificering får du et bevis på, at du forvalter din skov bæredygtigt efter en række anerkendte kriterier, og med en PEFC certificering får du en fordel på markedet og adgang til et langt større marked.

Læs mere

Pris - Hvad koster en PEFC-certificiering?

Det kan ikke lade sig gøre at opgive en fast pris for certificering pr. hektar eller pr. produceret kubikmeter, men overordnet skal der kalkulers med følgende omkostninger til certificering:

1. Honorar til certificeringsvirksomheden eller gruppeadministratoren
2. Årlig afgift til PEFC Danmark
3. Udarbejdelse af ansøgning

Læs mere her. 

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse