Webniar: Bæredygtigt byggeri - en dynamisk dagsorden

Webniar: Bæredygtigt byggeri - en dynamisk dagsorden

PEFC Danmark

Green Building Council Denmark inviterer medlemmer, interessenter og bæredygtigheds-entusiaster til den største vidensdeling i organisationens 11 år. Denne online konference vil se nærmere på ”next level” af DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri.

Fotokreditering: By&Havn/Peter Sørensen

Green Building Council Denmark skriver følgende om eventet:

”I de sidste 10 år har vi i den danske byggebranche arbejdet med, at bæredygtigt byggeri skal være helhedsorienteret, målbart og det skal kunne dokumenteres. Det er nødvendige præmisser for at få hele værdikæden med.

Bæredygtighed er som bekendt ikke en fast størrelse, men udvikles i takt med vores viden, hvilket også er tilfældet med DGNB-certificeringen. Dagens program vil udfolde erfaringer og nye tiltag i 2020 manualerne for bygninger og byområder.”

Eventet vil foregå online, men teamet bag eventet beskriver der på følgende måde: ”Det vil foregå i et streamingformat med professionel tv-produktion og minde meget om almindeligt ’flow-tv’ som du kender det fra tv-skærmen, frem for de efterhånden klassiske zoom-møder med svigtende billede- og lydkvalitet og børn, ægtefæller og kæledyr i baggrunden, og du kan blot følge med i de debatter, der passer dig."

Deltag online, og bliv inspireret af next level af DGNB-certificeringen.

Tilmeld dig ved at sende en email til konference@dk-gbc.dk med fulde navn, virksomhed og din email. 

Det er gratis at deltage.

Se det fulde program her

PEFC-certificering understøtter DGNB-certificering og gør certificeringsprocessen mere overkommelig

Læs historien om Danmarks første DGNB-certificerede bolig – Villa Grenaa, som også har titlen som Verdens første PEFC-certificerede villa.

"Vi har fået masser af point i DGNB-certificeringen, fordi vi havde PEFC dokumentationen, og derved kunne bevise at vores materialer stammede fra bæredygtigt forvaltede skove. Herudover gav det også masser af point blot det faktum at huset er lavet af træ, da det giver et utroligt godt klimaaftryk ift. murstenshuse," forklarer bygherrer, Dennis Friis Thaagaard.


Dato

10. marts 2021

09:30 - 15:15 (UTC+1)

Tilføj min kalender

Online adgang

Åben hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse