Building Green 2021: København

Building Green 2021: København

PEFC Danmark

Arrangørerne bag Building Green inviterer alle med interesse for bæredygtigt byggeri til at tage del i et fællesskab, hvor vi alle hjælper hinanden med at skabe en grønnere og mere ansvarlig byggebranche. Det skal der til for at skabe en mere bæredygtig fremtid og hverdag. De har skabt rammerne og nu er det tid til at byggebranchens interessenter står samme og skaber et forum, hvor ideer deles og danner fundament for nye løsninger og samarbejder.

Arrangørerne bag Building Green skriver selv følgende i deres invitation til dette års messe, som finder sted den 3. og 4. november 2021 i Forum, København.

Alt er forbundet

Som mennesker er vi alle forbundet med hinanden, naturen og klimaet – også på tværs af landegrænser. Men langt hen ad vejen er vi afkoblet fra denne forbundethed. Vores overforbrug stemmer ikke overens med vores planets ressourcer og begrænsninger, og vores udfordringer med klimaforandringer og biodiversitetskrisen er komplekse. Disse udfordringer gælder også byggebranchen, som fortsat udleder meget CO2 og bruger mange ressourcer. Men det er også her vi kan gøre en stor forskel.

På Building Green København den 3.-4. november får du sat fokus på temaet ’Alt er forbundet’. Du bliver klogere på materialer og hvordan vi bruger dem mere fornuftigt, hvordan vi bliver bedre til at samarbejde, hvordan vi hjælper naturen og hvordan vi mindsker CO2-udledninger fra byggebranchen. Alt sammen så vi sammen kan få forståelse for, at alt er forbundet – som en hjælp til at træffe de rette beslutninger og arbejde for en mere bæredygtig byggebranche.

Vær med til at nuancere debatten om bæredygtigt byggeri! Tilmeld dig gratis nu

PEFC med på Building Green 2021

Find os på stand 002.

Træ skønnes til at have en afgørende rolle i fremtidens byggeri. Men vi kan ikke bare bruge løs af den globale træressource uden at sikre, at det kommer fra skove, som kan dokumentere deres ansvarlighed og bæredygtighed. Og her kommer PEFC ind i billedet.

PEFC Danmark ønsker også at tage del i det fællesskab og den debat, som Building Green har skabt rammerne omkring. Det er en unik mulighed for at opbygge et samarbejde, som virkelig kan rykke ved de traditionelle byggemetoder og -materialer, og derved sætte et skub i den bæredygtige udvikling. 

PEFC er især med på Building Green, for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skovene og fremme brugen af certificeret træ i byggebranchen. 

5 gode grunde til at deltage på Building Green København

– Du får en status på bæredygtigt byggeri og arkitektur

– Du får konkret viden til det fremtidige arbejde med bæredygtigt byggeri året rundt

– Du bliver inspireret af frontløbere til en anderledes tilgang til bæredygtigt byggeri og arkitektur

– Du bliver klogere på bæredygtige materialer og du får konkret viden til materialevalg

– Du bliver en del af byggebranchens bæredygtige community, der samler alle parter i byggeriet

Bæredygtigt byggeri og arkitektur i fokus

Over 2 dage kan du opleve et omfattende program med inspirerende talere og spændende debatter, og du kan blive inspireret af innovative løsninger til byggeriet. Du får den nyeste viden om bæredygtigt byggeri, når du kommer i dybden med cirkulær økonomi, bynatur, samarbejder og CO2-udledninger. Byggebranchens frontløbere deler deres perspektiv på, hvordan vi for alvor kan løfte bæredygtigt byggeri med dig.

Tilmeld dig til begivenheden her

Vi håber på at se jer til Building Green den 3.- 4. november i Forum på Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.

Dato

03 - 04, november 2021

09:00 - 17:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Åben hjemmeside

Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg

Nyheder

2. oktober 2023

Interessante fakta om certificeret træ

PEFC Danmark

1. september 2023

En mand af skoven går på pension

PEFC Danmark

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse