Det grønne trin hos WOOD STEP

I dag har WOOD STEP taget et ekstra trin med i deres grønne profil, nemlig en PEFC-certificering.

Det grønne trin hos WOOD STEP

24. september 2017 Nyheder Alle

I dag har WOOD STEP taget et ekstra trin med i deres grønne profil, nemlig en PEFC-certificering. De gamle håndværkstraditioner, nu med bæredygtigt træ, kan ses tydeligt i WOOD STEPs produkter, som med både elegance og praktisk funktionalitet, pryder mange bygninger i dag.

Innovation og kvalitet er nøgleord hos WOOD STEP og med mere end 25 år i branchen er tiden kommet til at arbejde med dokumenteret bæredygtigt træ i produkterne. Det har for WOOD STEP været et naturligt sted at starte med en PEFC-certificering. Processen fra beslutning til certificering har været nem og håndgribelig, og det har været et godt udgangspunkt, at samarbejdspartneren var PEFC-certificeret. Men en certificering kan bruges til meget mere end intern dokumentation. Kunderne har stor appetit på bæredygtige produkter!

- Kærligheden til godt håndværk er en stor del af kulturen hos WOOD STEP, og en PEFC-certificering skal være med til at sikre, at vi kan levere bæredygtige produkter til vores kvalitetsbevidste kunder. Vi har fokus på miljø og kvalitet, og derfor er det et naturligt skridt at kunne sælge produkter som er PEFC-certificerede, fortæller Michael Frandsen, Direktør i WOOD STEP.

Polar Topkarm 002

Direkte på hylderne i de danske byggecentre

WOOD STEP er den fortrukne leverandør af blandt andet loftstrapper hos mange byggecentre i Danmark, og de kan nu tilbydes produkter, som er PEFC-certificerede. Arbejdet med at blive certificeret har i lang tid været på dagsordenen hos WOOD STEP, og som en loyal samarbejdspartner med flere underleverandører er første skridt taget til at sælge PEFC-certificerede loftstrapper på markedet.

- WOOD STEP er et godt eksempel på en virksomhed, der sætter bæredygtighed højt på dagsorden, og kan se værdien i at sælge bæredygtige produkter kunderne. De fleste danske byggecentre er i dag PEFC-certificerede, så det er et genkendeligt miljømærke WOOD STEP i dag kan sælge til forbrugerne, fortæller Morten Thorøe, Sekretariatsleder i PEFC Danmark.

WOOD STEP har i mange år været den foretrukne leverandør på trapper i Danmark. Det er både, når det gælder store projekter og specialtrapper. Som ansvarsbevidst og innovativ virksomhed, er det afgørende at have fokus på kvalitet og miljø.

- En PEFC-certificering lever op de krav vi stiller til WOOD STEPs produkter, og dokumenterer at de er lavet af bæredygtigt træ. Som markedsledende indenfor produkter, som henvender sig til kvalitetsbevidste forbrugere, giver det god mening at sætte et anerkendt miljømærke på vores produkter. Med en PEFC-certificering af vores loftstrapper og inspektionslemme, er vi nået langt, siger Michael Frandsen, Direktør i WOOD STEP.

Om WOOD STEP

WOOD STEP startede i 1991 som Danmarks mindste trappevirksomhed, men har gennem årene arbejdet sig op til at blive danskernes foretrukne leverandør af trapper. WOOD STEP kan levere alt i trapper lige fra skræddersyede trappeløsninger, specielt tilpasset dine ønsker og dit hjem til mere enkle loftsstiger. For mere information om WOOD STEP se www.woodstep.dk

For yderligere information kontakt:

WOOD STEP: Michael Frandsen, Direktør, michael@woodstep.dk, tlf. 8710 4404
PEFC Danmark: Morten Thorøe, Sekretariatsleder, mt@pefc.dk, Telefon: 60 60 56 49

Seneste nyt

30. august 2017

Grakom nyt medlem af PEFC Danmark

Nyheder Alle

16. august 2017

PEFC Week tilmeld dig nu!

Nyheder Alle

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse