For virksomheder

PEFC-systemet stiller krav til, at træet skal kunne spores hele vejen gennem produktionskæden fra de certificerede skove gennem de forarbejdende led til forbrugeren. Derfor skal alle, der forarbejder eller forhandler PEFC-certificeret træ have et sporbarhedscertifikat. 

Her kan du få et overblik over mulighederne for din virksomhed.

Bliv PEFC-certificeret

Bliv PEFC-certificeret

... og bliv dokumenteret bæredygtig.

Med en PEFC-sporbarhedscertificering får du en uafhængig verifikation af, at dine skovbaserede produkter eller skove stammer fra bæredygtigt forvaltede skove. Det bidrager til en bæredygtig fremtid samtidig med, at det kan bruges i din markedsføring.

Læs mere

Sporbarhedscertificerede virksomheder

Sporbarhedscertificerede virksomheder

... som allerede er certificeret og støtter bæredygtigt skovbrug. 

Her kan du finde inspiration og lære mere om hvordan du kan sprede den gode nyhed. Certificeringen giver dig mulighed for at demonstrere din juridiske og bæredygtige indkøb af skovprodukter til dine kunder.

Læs mere

Certificeringsvirksomheder

Certificeringsvirksomheder

... er en uafhængig tredjepart, som må udføre kontrol og udstede certifikater til virksomheder. 

Certificeringsvirksomheder har underskrevet et kontrakt med PEFC om at må udføre kontrol og udstede certifikater til virksomheder i overensstemmelse med PEFCs krav og standarder. 

Læs mere

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring PEFC Danmark, vores certificeringer for bæredygtig skovdrift eller sporbarhed, brug af logo m.v er du altid velkommen til at kontakte PEFC Danmark.  

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse