Webinar: Fra skoven til bæredygtige byer

Webinar: Fra skoven til bæredygtige byer

PEFC Danmark

5 kvalificerede gæster og eksperter er inviteret til at give de lyttende deres del af svaret på spørgsmålet: Hvordan træ kan løfte bæredygtigheden i nordiske byer? Du kan være med - læs mere og tilmeld dig her.

Den 16. juni 2021 inviterer de nordiske, nationale PEFC-medlemmer interesserede til et webinar, som omhandler spørgsmålet om hvordan træ kan anvendes i de nordiske byer og sikre et nyt niveau af bæredygtighed. Træ har i lang til været spået til at få en større rolle i omstillingen af byggesektoren og byerne til et mere bæredygtigt alternativ. 

Webinaret vil foregå online på engelsk via Zoom fra 12:00 til 13:30 d. 16. juni 2021. 

Tilmeld dig nu - tilmeld dig her. 

Program 

12:00 – Velkommen
 Christina Lundgren, sekretariatsleder i PEFC Sverige

12:05 – Hvordan træ får en rolle i bæredygtige konstruktioner
Susanne Rudenstam, Direktør i Swedish Wood og moderator. Begynder med et billede af mulighederne og fordelene ved at bygge med træ og giver lytterne et overblik over bæredygtige konstruktioner.

12:20 - Bæredygtig omstilling af byer og metro
Anri Linden, Arkitekt og afdelingsleder for ”Urban Enviornment Division City of Helsinki”. Anri Linden vil fortælle om allerede eksisterende træbyggerier og projekter i Helsinki og om Helsinkis planer for bæredygtige og kulstofneutrale konstruktioner i fremtiden.

12:35 - Konstruktioner i træ for innovation og klima
Christian Hvass, Udviklingschef, NCC, og Jørgen Tycho, Grundlægger og partner af OsloTre. De to eksperter vil præsentere ”Valle Wood”, et mesterstykke fra Østoslo i træ, som er Norges største kommercielle bygning i træ og er et sandt hit. De vil yderligere forklare hvordan træ er et klima-venligt materiale som kan skabe innovative og anvendelige, holdbare løsninger.

12:50 Bæredygtig arkitektur og velvære
Martin Maribo, Projektleder, Link Arkitektur - En dansk arkitekts syn på bæredygtighed og træ. Dækker over alle tre dimensioner af bæredygtighed med vægt på klima og økonomi. Træ som et naturligt, funktionelt og fleksibelt byggemateriale. Fokus på social bæredygtighed og ansvarligt indkøb.  

13.05 - Diskussion og Q&A

Læs lidt om og sæt ansigt på talerne


Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse