Webinar: Collaboration for Forest Positive Actions

Webinar: Collaboration for Forest Positive Actions

PEFC International

PEFC International inviterer til webinaret "Collaboration for Forest Positive Actions", hvor et panel af eksperter vil dele deres nye forventninger til brands, detailhandlere og deres leverandører for at beskytte skovene bedst muligt. "The Consumer Goods Forum’s” forgrening "Forest Positive Coalition" delte tidligere på året, hvad de kalder 'køreplanen' til "Pulp, Paper and Fibre-based Packaging (PPP)". Deres rapport forsøger at guide medlemmerne af sammenslutningen til efter bedste evne at undgå skovrydning og omdannelse af erhverv i PPP-leveringskæden.

Forest Positive Coalition er en forgrening af The Consumer Goods Forum, hvilken arbejder for at skabe et fællesskab, som står sammen for at skabe en positiv fremtid for verdensskovene. Sammenslutningen har som mission at samle ambitiøse medlemmer, der vil samarbejde om at sikre skovenes fremtid – så effektivt og hurtigt som det er muligt. Tidligere i år delte sammenslutningen deres såkaldte ’køreplan’, som skal hjælpe virksomheder med at modvirke både skovrydning, omstilling af skovene til f.eks. landbrugsjord og nedbrydning af skovene pga. overproduktion og for høj efterspørgsel. Samtidig skal samarbejdet støtte skovene, som forvaltes bæredygtigt, fredninger og genopbyggelse i skovene.

Forest Positive Coalition’s rapport gør det klart at certificering fortsat vil spille en afgørende rolle, hvis der skal ske en positiv forandring i verdensskovene. Certificering er nemlig en garanti for virksomhederne om at træet, som anvendes, er dokumenteret bæredygtigt og stammer fra bæredygtigt forvaltede skove. Det sikrer både gennemsigtighed og sporbarhed.

Vil du vide mere? Så tilmeld dig nu

Webinaret er for alle med interesse for bæredygtigt skovbrug, men eventet henvender sig i særlig grad til bæredygtigheds- og indkøbsafdelinger i brands og detailhandlere. Webinaret vil nemlig gøre os alle klogere på, hvordan man kan drage fordel af Forest Positive Coalition’s ’køreplan’ og hvordan andre virksomheder har implementeret dem.

Du kan tilmelde dig webinaret allerede nu, og det vil løbe af stablen torsdag d. 4. november 2021 kl. 15. Webinaret vil foregå via Zoom og på engelsk.

Tilmeld dig nu. Tilmeld dig her

Vil du vide endnu mere om webinaret kan du læse PEFC Internationals officielle invitation her

Dato

4. november 2021

15:00 - 16:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Online adgang

Åben hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse