PEFC TRP Indledende Træning - certificeringsvirksomheder

PEFC TRP Indledende Træning - certificeringsvirksomheder

PEFC International

PEFC inviterer alle certificeringsvirksomheder, som endnu ikke er akkrediteret til at udstede PEFC-certifikater til den Indledende Træningssession. Denne indledende træning er den første faste for de certificeringsvirksomheder, som ønsker at få deres certificeringsprogram anerkendt af PEFC gennem PEFC Training Recognition Programme (TRP).

Vil du vide mere om PEFC’s træningsprogram TRP, deriblandt fordelene, hvad du skal gøre for at opnå godkendelse og en oversigt over afgiften for træningen. Du kan læse mere her eller kontakte sekretariatet her

Detaljerne 

Denne omgang Indledende træning vil foregå fra den 10. til 11. juni fra kl. 9-12:30, og vil blive afholdt via Zoom. Tilmed dig nu, tilmeld dig her.

Træningen vil fokusere på TRP-kravene og de tekniske forskelle der er i overgangen til 2020-standarderne. Derudover vil du til træningen også få den information, som du skal bruge til at forberede certificeringsvirksomhedens interne træningsprogram. Derfor kan du efter dette træningsforløb, vil du kunne udvikle og ansøge om godkendelse af jeres interne træningsprogram. Når jeres program er godkendt af PEFC kan I selv træne jeres auditører, anmeldere og beslutningstagere.

Hvem bør deltage?

Det bør være en repræsentant fra certificeringsvirksomheden, som er kender til de tekniske forhold i PEFC-certificering. De vil efterfølgende være de primære kontaktpersoner for godkendelsen af programmet og vil stå for koordinationen med PEFC International.

Tilmeld dig nu, tilmeld dig her

Der er ingen afgift for deltagerne i den Indledende Træningssession, men I vil være nødsaget til at betale, når I begynder træningen af jeres personale. Læs mere her.


Dato

10 - 11, juni 2021

09:00 - 12:30 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse