Copenhagen Fashion Summit 2020 - CFS+

Copenhagen Fashion Summit 2020 - CFS+

PEFC Danmark

Copenhagen Fashion Summit (CFS) er dedikeret til at skabe en mere bæredygtig og ansvarlig modeindustri, og deres agenda er at skabe et forum, hvor erfaringer, viden og ideer kan deles på tværs af branchens forgreninger og landegrænserne.

Folkene bag Copenhagen Fashion Summit mener selv at ændringer i modeindustrien, kan ændre alt. Bliver dette ansvar taget seriøst kan vi komme de etiske, miljømæssige og sociale problematikker, som der findes i denne industri, til livs.

Nyt koncept, nyt indhold, men samme formål

I forsøget på at opnå dette inviterer CFS hvert år branchens visionære, forskere, politikere, designere, journalister og mange flere for at tage del i dialogen. Og i år er ingen undtagelse – dog er formatet anderledes. CFS 2020 bliver nemlig helt speciel, for som alle andre, har arrangørerne været nødsaget til at ændre i messens form og koncept – det har skabt CFS+. På grund af COVID-19 og de usikkerheder, som medfølger, bliver dette års Copenhagen Fashion Summit afholdt online, men det ændrer hverken på kvalitet eller formålet med messen. 

”CFS+ vil samle industriens ledere og mangfoldige stemmer fra hele verden og sammen med en ny digital opsætning vil CFS+ skabe en fuldstændig ny tilgang til historiefortælling, som vil fortælle succeshistorierne, hvor mode og bæredygtighed går hånd i hånd, og introducere lytterne til de mennesker og perspektiver, som i øjeblikket styrer modeindustrien fremad.” 

Læs meget mere om programmet, formålet og formatet her.

Hvorfor er CFS vigtigt for PEFC? 

María Lafuente har allerede benyttet PEFC-certificeret fibre til at skabe en kollektion. Læs mere her.

Vi tror på at træ og træfibre kan få en betydelig rolle i fremtidens modeindustri, som vil være en langtidsholdbar løsning, så længe vi sørger for at træet er certificeret. 

Læs meget mere her.

Dato

12 - 13, oktober 2020

09:00 - 18:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Online adgang

Åben hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse