Building Green 2020: København

Building Green 2020: København

PEFC Danmark

Building Green er tilbage igen i år – og nu endnu mere relevant end tidligere. Vores nuværende situation har givet os muligheden for at tage stilling til hvor langt er vi nået, og hvor skal vi hen. Men på grund af coronarestriktioner kan vi ikke afholde Building Green på den måde, vi kender.

Arrangørerne bag Building Green inviterer alle med interesse for bæredygtigt byggeri til at tage del i et et fællesskab, hvor vi alle sammen hjælper hinanden med at skabe en grønnere byggebranche og en mere bæredygtig hverdag. De har skabt rammerne og nu er det til til at byggebranchens interessenter står samme og skabe et forum, hvor ideer deles og skaber inspiration og danner fundament for nye produkter.

Men i år er formatet anderledes. I år vil dørene forblive lukket til Building Green i Forum, men i stedet åbner arrangørerne for Building Green Together - "for Building Green er simpelthen for vigtig til at aflyse, for man kan ikke aflyse bæredygtigt byggeri, og klimaet kan ikke vente til vi igen kan samles." 

Med Building Green Together udbygges konceptet af messen, så du får viden hele året. På den måde skabes et ’community’ inden for bæredygtigt byggeri, hvor branchen samles, hvor der skabes forbindelse mellem parterne i byggebranchen og faciliterer viden, sådan som det passer bedst til dig. 

Se jubilæumsprogrammet hjemmefra!

Du kan se alle talere og debatter på de fire scener digitalt den 28. og 29. oktober, når Building Green streamer hele jubilæumsprogrammet i høj kvalitet ved hjælp af en stor videoproduktion. Det betyder, at du frit kan vælge mellem alle indlæg, og du kan få viden om bæredygtigt byggeri fra kontoret, hjemmefra – eller lige hvor du er!

Læs meget mere her

Du får som altid adgang til det hele helt gratis.
Tilmeld dig den digitale streaming af programmet her. 

PEFC på Building Green

PEFC Danmark vil også tage del i det fællesskab og den debat, som Building Green har skabt rammerne omkring. Det er en unik mulighed for at opbygge et samarbejde, som virkelig kan rykke ved de traditionelle byggemetoder og -materialer, og derved sætte et skub i den bæredygtige udvikling. PEFC er især med på Building Green, for at sætte fokus på vigtigheden af at beskytte verdens skovene og fremme brugen af certificeret træ i byggebranchen.  

Det Bæredygtige Element – Hvem skal vinde?

I år er det 7. år at Building Green og InnoByg spørger om hjælp til at finde de personer, som går forrest i bæredygtighedens tegn. Igen i år bliver en særlig person og et nyskabende produkt, som har gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse hædret. Prisen kalder de Det Bæredygtige Element – Personprisen og Produktprisen.

Derfor inviteres alle til at indstille en kandidat for 2020 – en person eller et produkt, som har medvirket til at føre byggebranchen i en grønnere retning. Deadline for indstillinger er den 28. september 2020. Du kan læse mere om indstillingen, juryen og det praktiske her.

Dato

28 - 29, oktober 2020

09:00 - 20:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Online adgang

Åben hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse