Build in Wood 2021 - træbyggeriets dilemmaer

Build in Wood 2021 - træbyggeriets dilemmaer

PEFC Danmark

Træbyggeri byder på en skov af dilemmaer. Hvorfor taler vi så meget om højhuse, når de fylder så lidt i den samlede byggemasse? Hvordan kan vi dokumentere gode økonomiske cases, så flere bygherrer og entreprenører vil investere i et træbyggeri? Hvor meget træ fra åbenstående konstruktioner kan man vise i en bygning før man går på kompromis med andre vigtige egenskaber i byggeriet? Skal man vælge en hybridløsning for at opnå stivhed og bedre akustiske egenskaber på trods af at det tilføjer beton til byggeriet?

På Build in Wood får du viden til at tage valg i forbindelse med træbyggeri på et mere oplyst og nuanceret grundlag, og den viden kan du dele med dine kollegaer og andre i branchen. Over 2 hele dage kan du være med til at nørde og diskutere træbyggeri i dybden.

Programmet er bygget op omkring 8 aktuelle dilemmaer i træbyggeri, så du får viden til at tage valg i forbindelse med træbyggeri på et mere oplyst og nuanceret grundlag. Du kan se frem at høre førende træeksperter og spændende debatter, der giver dig viden til at træffe de svære valg og inspiration til de typiske dilemmaer.

Se programmet her: Program | Build in Wood 2021

Arrangementet følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer og tager alle de gældende forholdsregler og overholder eventuelle restriktioner. Det vil også være muligt at deltage på Build in Wood digitalt via livestreaming. Her vil du også have mulighed for at deltage aktivt og stille spørgsmål. 

Læs mere om Build in Wood her

Webpage:              www.buildinwood.com 

LinkedIn:               https://www.linkedin.com/company/buildinwood-dk/

Instagram:             https://www.instagram.com/buildinwood/

Twitter:                  https://twitter.com/Buildinwood

PEFC Danmark deltager

I modsætning til de hyppigst anvendte byggematerialer, som stål, beton, cement og glas, kan træ absorbere og opbevare CO2 i stedet for at udlede store mængder af det til atmosfæren. Ved at bygge med træ, kan byggeindustrien reducere deres udledning med store mængder af CO2, som endda bliver opbevaret i byggekonstruktionen.

Derudover har træ i konstruktionen både en positiv indvirkning på det personlige miljø, da det skaber et godt indeklima, men det er også hurtigt og effektivt at bygge med. Med præfabrikerede elementer og lette materialer er det nemt at flytte på større konstruktioner.

Men ønsker man at benytte træ i større mængder, er det essentielt at træet kommer fra skove, som er forvaltet efter bæredygtige principper, så skoven også står i fremtiden. Og det er her PEFC kommer ind i billedet.

Dato

18 - 19, maj 2021

08:30 - 16:10 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Åben hjemmeside

Lokomotivværkstedet,
Otto Busses Vej 5A
2450 København SV

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse