Sidste chance! - PEFCs Fotokonkurrence

SIDSTE CHANCE: Vil du have muligheden for at vinde spændende præmier og kvalificere dig til ”Årets internationale PEFC fotograf”, samtidig med, at du hjælper med at synliggøre, hvor vigtigt det er at beskytte verdens skove? Så skal du deltage i vores fotokonkurrence: Tæt på skoven - Tæt på PEFC!


Sidste chance! - PEFCs Fotokonkurrence

5. juni 2020 PEFC Danmark

PEFC Danmarks Fotokonkurrence har efterhånden været i gang i lidt over en måned. Men bare rolig, du kan stadig nå at være med. Konkurrencen vil fortsætte til og med vores allesammens Miljødag - den 5. juni. 

Tæt på skoven, Tæt på PEFC.

Del dit billede som viser, hvornår du er ’Tæt på skoven’ og deltag i konkurrencen ved at bruge hashtagget #TætPåSkoven2020. Det kan være billeder af naturskønne landskaber, træer og dyreliv. Eller billeder fra vandreture og cykelture i naturskønne områder. Det kan også være forskellige træprodukter, som bringer tankerne mod skoven. Hvad end skoven betyder for dig, vil vi gerne se det. 

Du kan deltage med så mange forskellige billeder du vil. Det er kun fantasien, der sætter grænser! Læs meget mere om konkurrencen her

Sådan deltager du

Slå dit billede op på Instagram med hashtagget #TætPåSkoven2020 - så simpelt er det.
Fristen for deltagelse i fotokonkurrencen løber fra d. 22. april til og med d. 5. juni 2020. Billeder som bliver uploadet efter denne dato, kommer ikke i betragtning.

Bemærk venligst, at du kun kan deltage i konkurrencen hvis din Instagram-bruger er offentlig.

Læs meget mere om konkurrencen her.

Hvad er der i det for dig? 

Jo, ikke nok med at du ved at deltage støtter op om vores arbejde med at fremme bæredygtigt forvaltet skovbrug i hele verden, samt sætter fokus på skovenes vigtighed for dig og jorden, så er der selvfølgelig også præmier. Vi har en jury på tre personer, som vil udvælge de tre billeder, der på bedste vis udtrykker temaet - Tæt på skoven -, som er smukke og viser skovens vigtighed og potentiale. Og så må de også gerne være kreative. 

Der vil være præmier til de tre bedste billeder: 

1. Præmien: Gavekort til PhotoCare med en værdi på 2000 kr.
2. Præmien: 2 Billetter til Camp Adventures Skovtårn, som er tegnet af EFFEKT Arkitekterne.
3. Præmien: Et skærebræt i egetræ fra Wild Wood. Træet stammer fra Frijsenborg Skove og er skåret på Herskind Savværk, som begge er PEFC certificeret.

Derudover vil de tre bedste fotos fra den danske konkurrence blive sendt til den internationale konkurrence og kæmper om at blive 'Årets internationale PEFC Fotograf 2020.' 

Vinderen af 'Årets internationale PEFC Fotograf 2020' modtager kontant præmie på 2000 CHF. (ca. 13.000 kr.)*

* På grund af omstændighederne omkring COVID-19 afholdes ”PEFC Forest Certification Week 2020” virtuelt. Derfor kan vi ikke længere tilbyde en rejse til Dublin.

Så der er alle mulige gode grunde til at deltage!
Læs mere om præmierne her.

Header-foto: Waterpuddle adventurer af Lisa Westring: @westringphotography


Documents

Seneste nyt

12. december 2019

Vinderen af '2019 PEFC Årets Fotograf' er fundet!

PEFC International

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse