Markedsføring og logo

Der er gode muligheder for at bruge din PEFC-certificering aktivt. Med et PEFC-certifikat får du mulighed for gratis af bruge PEFC logoet på dine produkter, din markedsføring og kommunikation.

Om PEFC logoet

Når du ser PEFC-logoet på en varer betyder det, at det kommer fra en PEFC-certificeret skov, hvilket vil sige, at du sikres, at produktet stammer fra en skov, der er forvaltet i overensstemmelse med de strengeste miljømæssige, sociale og økonomiske krav. Ved hjælp af logolicensnummeret kan du identificere virksomheden som står bag produktet.
Læs mere om PEFC logoet her

Brug PEFC logoet

Brug PEFC logoet

PEFC mærket er et globalt beskyttet varemærke og derfor er der en række regler for brug af logoet og bogstavforkortelsen PEFC.

Læs mere

Vejledning til brug af PEFC logo

Vejledning til brug af PEFC logo

Alle virksomheder og skovejere som har et PEFC certifikat, kan bruge PEFC logoet. Det kræver en PEFC logolicens, som kan ansøges gratis ved at kontakte PEFC Danmark.

Læs mere

Find inspiration til jeres markedsføring

Er I PEFC-certificeret? - Det er I nødt til at fortælle jeres kunder! Synliggør Jeres certificering ved hjælp af vores PEFC Logo. Her kan I finde inspiration til markedsføringen af Jeres PEFC certificering. Med logoet kan I vise at I forhandler PEFC certificerede produkter eller støtter op om den bæredygtige udvikling. Her kan I finde inspiration til markedsføringen af Jeres PEFC certificering.

Hent PEFC logoet

PEFC logoet laves i labelgeneratoren, som automastisk laver PEFC logoet i det format og farve som du skal bruge.

Alle virksomheder og skove, som er certificeret efter de nyeste standarder kan få adgang til den nye label generator. Ønsker Jeres virksomhed at få adgang til den nye label generator, kan I kontakte PEFC Danmark på info@pefc.dk. Dette gælder også, hvis I sidder inde med spørgsmål.

Gå direkte til labelgeneratoren her.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse