Markedsføring af din certificering

Markedsføring af din PEFC certificering

Er I PEFC-certificeret? - Det er I nødt til at fortælle jeres kunder! Synliggør jeres certificering ved hjælp af vores PEFC Logo. Gratis brug af PEFC-logoet gør det nemt at komme i gang!

Brug PEFC Logoet

Brug PEFC Logoet

Som PEFC certificeret skovejer eller virksomhed kan I få fuld valuta for jeres investering ved at begynde at anvende PEFC logoet. Det koster ikke ekstra. Der er mange muligheder for hvordan I kan benytte vores PEFC Label - både på produktet (on-product) og i markedsføring (off-product).

Læs mere

Inspiration

Inspiration

Er I PEFC-certificeret? - Det er I nødt til at fortælle jeres kunder! Synliggør jeres certificering ved hjælp af vores PEFC Logo. Med logoet kan I vise at I forhandler PEFC certificerede produkter eller støtter op om den bæredygtige udvikling. Her kan I finde inspiration til markedsføringen af Jeres PEFC certificering.

Læs mere

Om PEFC logoet

PEFC logoet er et globalt beskyttet varemærke, og derfor er der en række regler for brug af logoet og bogstavforkortelsen PEFC. PEFC certificerede skovejere og virksomheder har på forskellige måder mulighed for at anvende logoet på deres produkter.

Læs mere om PEFC logoet her.

Hent PEFC-logoet

PEFC logoet laves i labelgeneratoren, som automatisk laver PEFC logoet i det format og farve som du skal bruge.

Gå direkte til labelgeneratoren her.

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse