PEFC Webinar: Byg en bedre fremtid med certificeret træ

PEFC Danmark

Over hele verden har lande sat et mål om at skabe et klimaneutralt samfund inden 2050, hvilket er en reaktion på Parisaftalen, hvor det blev besluttet at stigningen af den globale temperatur skulle være under 2 grader celcius. For at kunne opnå dette mål står byggesektoren med en stor rolle, og PEFC tror på, at byggerier med certificeret træ kan få en nøglerolle i løsningen på byggesektorens store klimaaftryk.

Deltag i PEFC International’s Webinar: ”Building a better future with certified timber” og lær hvordan træ i byggesektoren kan medføre et fald i branchens CO2-udledning. Og i den forbindelse kan du lære mere om hvilken rolle en PEFC-certificering har i denne sammenhæng. 

Webinaret er GRATIS at deltage i og vil finde sted den 16. december kl. 11-12. Tilmeld dig nu!

Tre eksperter indenfor bæredygtigt byggeri og store fortalere for træ i byggebranchen vil også deltage og gøre os alle klogere på den rolle, som træer og skoven kan have for en mere bæredygtig fremtid. 

Mark Wayne Probert fra Binderholz vil tage os gennem produktionskæderne, så vi kan følge træets vej fra de bæredygtigt forvaltede skove gennem de innovative MET (Mass Engineered Timber) teknologier. Probert vil sætte lys på, hvorfor det er vigtigt for hans virksomhed at benytte PEFC-certificeret træ til deres projekter. 

Paul Jarquin er Præsident og grundlægger af REI Habitat, der er de første Ejendomsudviklere i Frankrig, som er blevet PEFC-certificeret. Den franske regering har allerede taget et stort skridt i den rigtige retning ved at kræve, at mindst 50% af byggematerialerne benyttet til at konstruere offentlige bygninger skal være træ eller andre naturlige materialer. Paul Jarquin vil fokusere på situationen i Frankrig og fortælle meget mere om, hvilke muligheder det skaber. 

Sidst men ikke mindst vil Mark Thomson, Arkitekt og direktør hos Eco-Effective Solutions, fokusere på hvorfor arkitekter bør kræve certificeret træ. Han vil forklare fordelene og egenskaberne træ vil medføre til byggeriet – lige fra deres evne til at opbevare kulstof til deres æstetiske udtryk. 

Vær opmærksom på at webinaret vil foregå på engelsk, og at du skal registrere dig på forhånd for at kunne modtage linket. Der er et begrænset antal pladser, så tilmeld dig gratis nu.

Hvorfor bør du deltage? 

Dette webinar vil give dig en grundviden indenfor de bæredygtige fordele, som træ vil medbringe til byggeindustrien, og derudover vil de tre eksperter give dig et bedre indblik i de sociale, økonomiske og miljømæssige fordele, vi skabe når vi designer og bygger med træ. Men du vil også lære, hvorfor det er så vigtigt, at vi benytter certificeret træ i fremtidens byggeindustri. 

Til at vise dette vil eksperterne dele flere eksempler på innovative projekter, der tydeliggør de mange og forskellige muligheder, som skabes når vi bygger med certificeret træ. 

Hvem bør deltage? 

Alle er velkomne, men dette webinar vil især være interessant for dem, som arbejder indenfor byggebranchen. Det er både for dig, der allerede benytter træ, men også for dig, der blot er interesseret i at lære om træ som et bæredygtigt alternativ i byggeri. 

Deltag og lær mere om hvordan vi sammen kan bygge en bedre fremtid med træ fra ansvarligt skovbrug. Tilmeld dig nu. 

Powered by Froala Editor

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse