IKA Årskonference 2021

IKA Årskonference 2021

PEFC Danmark

IKA Årskonference 2021 afholdes igen i de fantastiske rammer hos TIVOLI Hotel & Congress Center, hvor der i år er fokus på "Bæredygtige indkøb fra vision til praksis".

Følgende har IKA selv skrevet om konferencen på deres egen hjemmeside.

Bæredygtige indkøb fra vision til praksis

Den offentlige sektor skal være i front i den grønne omstilling. Regeringens vision er, at de offentlige indkøb, skal være grønnere og bidrage væsentligt til at opnå regeringens klimamål om et markant lavere klimaaftryk.

De 380 mia. kr., som det offentlige køber ind for hvert år, er en anselig muskel i arbejdet med regeringens strategi om grønne offentlige indkøb.

På IKA Årskonference 2021 skal vi høre om regeringens udlægning af grønne indkøb som vision og hvad planen er for implementering og handling. Vi skal også høre leverandørernes vinkel på verdens vigtigste dagsorden, for hvad ligger bag, når erhvervslivet, at ”skuffende få udbud fokuserer på bæredygtighed ”.

Grønne indkøb kommer ikke af sig selv? Hvad er det rette og mindst klimatrykkende valg? Hvad kræver det af kompetencer? Krav om brugen af Miljømærker i udbud? Hvad siger juraen bag?

I mange kommuner, regioner og statslige instanser er der et ønske om krav til bæredygtighed i offentlige indkøb, men uden at det bliver fordyrende, hvis man skal fokusere på miljø.

Hvorfor er processen så lang? Lad os i fællesskab komme i gang ved at sætte fokus på den holdningsændring, der skal til.

Kunne du tænke dig at få indblik i tilblivelsen af strategien og vejen til handling? Om der er afsat midler til formodede øgede omkostninger ved brug af miljøkrav og hvordan statens grønne indkøbspolitik skal implementeres i praksis. Så vær med når vi på IKA Årskonference 2021 tager visionen om bæredygtige indkøb fra vision til praksis, under kærlig behandling.

IKA Årskonference er en netværkskonference, hvor offentlig ordregiver og private leverandører til det offentlige har mulighed for at mødes i rammer, hvor faglighed og netværk er i højsæde.

PEFC Danmark deltager

PEFC Danmark vil også være til stede på konferencen med nogle af de øvrige miljømærkningsordninger. Vi vil stå i stand nr. 11. 

IKA Årskonference 2021

IKA Årskonference afholdes én gang om året og repræsentere offentlige ordregivere samt leverandører til det offentlige. Konferencen løber over to dage.

IKA Årskonference er en netværkskonference, hvor offentlig ordregiver og private leverandører til det offentlige har mulighed for at mødes i rammer, hvor faglighed og netværk er i højsæde.

På konferencen kan du opleve engagerende udstilling fra leverandørerne, deltage i faglige spor om de nyeste tendenser for udbud og indkøb, komme i dialog med kolleger og samarbejdspartnere over hele landet samt udvide din horisont med inspirerende indlæg.

Se programmet for konferencen og meget mere her.


Dato

02 - 03, september 2021

00:00 - 22:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Åben hjemmeside

Arni Magnussons Gade 2
1577 København

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse