PEFC Fotokonkurrence 2021 - tæt på skoven, tæt på PEFC

PEFC Fotokonkurrence 2021 - tæt på skoven, tæt på PEFC

PEFC Danmark

Vil du have muligheden for at vinde spændende præmier og kvalificere dig til ”Årets internationale PEFC fotograf” samtidig med, at du hjælper med at synliggøre, hvor vigtigt det er at beskytte verdens skove? Så skal du deltage i vores fotokonkurrence: Tæt på skoven, Tæt på PEFC!

Igen i år vil fotokonkurrencen primært foregå på instagram, hvor du kan deltage ved at dele dit billede af naturen og bruge hashtagget #tætpåskoven2021.

Den danske fotokonkurrence løber sideløbende med de øvrige nationale PEFC Fotokonkurrencer. Når de nationale vindere er fundet, vil de tre vindere af de nationale konkurrence blive sendt til PEFC Internationals Fotokonkurrence 2021 med chancen for at vinde 2000 CHF (ca. 13.000 DKK). 

Fristen for deltagelse i fotokonkurrencen løber fra d. 22. april til og med d. 5. juni 2021 - Fra Jordens Dag frem til hele klodens Miljødag. Det synes vi er meget passende.

Hvad kan du gøre, mens vi forbereder os?

Selvom der stadig er en måned til at konkurrencen løber af stablen, kan du - ligesom os - forberede dig på PEFC Danmarks Fotokonkurrence. Tag en tur i skoven, ud i den danske natur eller blot ud i haven og tag en masse billeder af foråret, som springer ud. Du kan også gå tilbage i gamle arkiver og finde dit yndligsbillede af naturen frem. Så er du klar til at 'poste' løs på instagram når vi endelig når d. 22. april!

Vi glæder os til at se mere. 

Foto: (C) Henning Adamsen, Sunset (2. plads, 2020)


Dato

april 22 to 5. juni 2021

00:00 - 12:00 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Nyheder

12. februar 2024

PEFC-webinar: På vej mod EUDR-tilpasning

PEFC International

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse