Hent PEFC-logoet

En PEFC certificering giver enestående muligheder for at markedsføre sin virksomhed og promovere sine bæredygtige produkter, hvad enten man er en sporbarhedscertificeret virksomhed eller en certificeret skov. 

Lav et PEFC logo på få minutter.

Hent PEFC-logoet

PEFC labelgenerator er et brugervenligt online-værktøj, der kan lave et individuelt PEFC logo i løbet af få minutter. Det giver alle logolicensindehavere, alt hvad der behøves for at bruge PEFC’s logo på produkter, på hjemmesiden og i salgsmateriale med mere.

Adgang til PEFC labelgenerator

Har du en PEFC logolicens kan du få adgang direkte via dette link. Har du glemt kode eller brugernavn, så kontakt PEFC Danmark.

Hvem må bruge PEFC Logoet? 

Certificerede virksomheder og skovejere, der er interesserede i at bruge PEFC logoet, men endnu ikke har fået licens, opfordres til at kontakte PEFC Danmark.

Ikke-certificerede interessenter, f.eks. NGO'er, medier og uddannelsesinstitutioner, kan også bruge PEFC logoet til uddannelsesformål og til at informere eller fremme PEFC certificering og bæredygtig skovforvaltning. Kontakt i så fald PEFC Danmark for at få adgang.

Læs mere om PEFC-logoet her.

Brug PEFC Logoet 

Synliggør jeres certificering - Som PEFC certificeret skovejer eller virksomhed kan I få fuld valuta for jeres investering ved at begynde at anvende PEFC logoet. Det koster ikke ekstra. Der er mange muligheder for hvordan I kan benytte vores PEFC Label - både på produktet (on-product) og i markedsføring (off-product).

Læs mere om brugen af PEFC Logoet her og find inspiration til Jeres logobrug herTilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse