13. World Architecture Festival

13. World Architecture Festival

PEFC Danmark

Den 13. version af World Architecture Festival (WAF) afholdes i begyndelsen af december 2020 i Lissabon, og her bliver vinderne af WAF Priserne 2020 fundet.

WAF er verdens største arkitektur festival og for tredje år i træk vil de med støtte fra PEFC anerkende de arkitekter og projektgrupper, som har bæredygtige visioner i deres konstruktioner. I PEFC er vi glade for at samarbejdet forsætter, da vi ønsker at anerkende, fremvise og inspirere ny spektakulær arkitektur med særligt fokus på certificeret træ.

Sidste år var Camp Adventure og EFFEKT Arkitekternes 'Skovtårn' blandt de 12 finalister.  Sidste års vinder af titlen var Pingelly Recreation and Cultural Centre (PRACC) i Western Australia, designet af iredale pedersen hook architects og Advanced Timber Concepts Studio

Læs mere om Camp Adventure og EFFEKT Arkitekternes 'Skovtårn' og deres nominering til WAF prisen her.

Den 4. december 2020 skal arkitektholdene bag de udvalgte bygninger præsentere deres projekter for en jury, som vil afsløre vinderen ved festivalens 'Gala Dinner' samme aften.

World Architecture Festival er globalt anerkendt og dedikeret til at hylde, dele og inspirere enestående arkitektur. For mere information besøg: www.worldarchitecturefestival.com

Dato

02 - 04, december 2020

00.00 - 23.50 (UTC+2)

Tilføj min kalender

Sted

Lissabon
Portugal

Tilmeld nyhedsbrev

Din e-mail adresse